Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
De laatste trends in lingerie- en badmode

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Ohlala over verschillende generaties heen

Als meisje, als volwassen vrouw, als mama, als oma … In elke fase van ons leven willen we ons zelfzeker voelen. Wist je dat lingerie hierbij een grote rol speelt? Of het nu om een pas bevallen moeder gaat of een jong meisje dat voor het eerst een beha aan moet, vaak kunnen we op deze kwetsbare momenten letterlijk en figuurlijk steun gebruiken. De dames achter Ohlala kennen deze momenten beter dan wie ook.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Tiger van Andres Sarda lingerie

We stellen je graag de nieuwste serie van Andres Sarda voor! De luxueuze Tiger werd extra feestelijk afgewerkt - met strass en glinsterende schouderbandjes - om 2021 alvast stralend te beginnen.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Ohlala, de plakbeha!

Droom je ervan om een topje of jurk met een open rug te dragen, maar wil je niet dat je bh zichtbaar is? Beha-loos door het leven gaan kan zeker.
Wens je toch iets meer steun en vorm; ga dan voor de plakbeha.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Deze lingerie past perfect onder jouw party outfit

Met de feestdagen in zicht bereidt menig vrouw zich voor om er sprankelend uit te zien wanneer het nieuwe jaar zich aandient. En terecht! Bij een sexy kleedje of jumpsuit hoort vaak ook de ‘struggle’ van de juiste lingerie. Lingeriezaak Ohlala zorgt ervoor dat jij zorgeloos het nieuwe jaar in danst.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie