Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Ohlala, de plakbeha!

Ohlala, de plakbeha!

Droom je ervan om een topje of jurk met een open rug te dragen, maar wil je niet dat je bh zichtbaar is? Beha-loos door het leven gaan kan zeker.
Wens je toch iets meer steun en vorm; ga dan voor de plakbeha.

Wat is een plakbeha?

De naam van de beha onthult de werking ervan. Een plakbh plak je op je huid waardoor er geen bandjes of sluitingen nodig zijn om de bh op zijn plaats te houden. Op die manier kan je hem bijvoorbeeld dragen onder een kleedje met een rugdecolleté.

Soorten plakbeha's

Lingerie Ohlala biedt drie soorten plakbh’s aan.
Zo hebben we een plakbeha in ons assortiment die plakt langs de zijkant. Deze beha is de meest comfortabele om te dragen.

De plakbh komt net iets verder aan de zijkant van je borst waardoor hij voor sommige kleedjes misschien te ver komt. Daarom hebben we nog een tweede plakbeha in ons gamma: eentje die plakt op de borst en vooraan sluit. Deze eerder traditionele bh is een zeer goed model voor kleedjes met een decolleté.

Als derde variant hebben we een plakbeha die lijkt op een strapless bh, maar dan zonder rugpand. Dankzij de beugels biedt deze bh heel wat meer steun dan de andere plak-modellen, en passen dus ook voor grotere cupmaten. Alleen kan je hierbij geen diep decolleté aan.

Het onderhouden van je plakbh

Een plakbeha hoort niet thuis in de wasmachine. Na gebruik spoel je hem handmatig af met water en laat je de beha aan de lucht drogen. Van zodra de plakbh droog is, plak je de beschermfolie terug op de cups en kan hij zo de doos in tot het volgende feestje! Hier vind je ons volledige gamma aan plakbeha’s. Aarzel niet om eentje te bestellen, want zo’n bh komt altijd van pas!

Meer artikels

Ohlala De Plakbeha - Artikel - Lingerie Ohlala

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Ohlala De Plakbeha - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Ohlala De Plakbeha - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Ohlala De Plakbeha - Artikel - Lingerie Ohlala

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp