Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting
De laatste trends in lingerie- en badmode

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna folder

Stijl heeft geen cupmaat
Elk seizoen creëren de designers van PrimaDonna nieuwe collecties, waarbij ze zich laten inspireren door de laatste modetrends en deze vertalen naar draagbare designs voor grotere cupmaten.
Altijd met hetzelfde doel voor ogen: jou zelfverzekerd laten stralen in lingerie met een superieure pasvorm en een flatteuze, vrouwelijke look.
Omdat je cupmaat je er niet van zou moeten weerhouden de lingerie van je dromen te dragen. 

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna Swim SS22 is klaar voor de zomer

De inspiratie voor de PrimaDonna Swim SS22-collectie vonden ze in de modebladen van de jaren 80 en 90. Felle kleuren en vrouwelijke powerlooks brengen je back to the future en kregen tegelijk een moderne make-over. Swimwear met een perfecte pasvorm voor vollere boezems. Zon, zee, zelfvertrouwen en sexiness!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna draait de rollen om en nodigt een team lingeriestylistes uit voor een fotoshoot in lingerie

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen ze bij PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem. Ontdek hun inspirerende verhalen en trotse foto’s op onze blog.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna en ambassadrice Paula Lambert nodigen samen vier vrouwen uit voor een fotoshoot in lingerie

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen we ze PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem. Lees mee even mee, ontdek de inspirerende verhalen en trotse foto’s.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie