Gratis retourneren
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 2000 reviews
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna Swim SS22 is klaar voor de zomer

De inspiratie voor de PrimaDonna Swim SS22-collectie vonden ze in de modebladen van de jaren 80 en 90. Felle kleuren en vrouwelijke powerlooks brengen je back to the future en kregen tegelijk een moderne make-over. Swimwear met een perfecte pasvorm voor vollere boezems. Zon, zee, zelfvertrouwen en sexiness!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna draait de rollen om en nodigt een team lingeriestylistes uit voor een fotoshoot in lingerie

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen ze bij PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem. Ontdek hun inspirerende verhalen en trotse foto’s op onze blog.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna en ambassadrice Paula Lambert nodigen samen vier vrouwen uit voor een fotoshoot in lingerie

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen we ze PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem. Lees mee even mee, ontdek de inspirerende verhalen en trotse foto’s.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna SS22 viert de zomer van de vrijheid

Zomer ‘22 wordt de zomer van de vrijheid en dat vieren ze bij PrimaDonna met een collectie vol party-vibes, happy kleuren en frisse, vrouwelijke styles. Ze lieten zich inspireren door grote feesten, bals, poolparty’s en good old festivals als Woodstock. Nieuw, vrolijk en kleurrijk zijn de sleutelwoorden, met tal van verrassende styles, originele prints en sexy accessoires.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna Twist SS22 ademt volop zomerse feelgood vibes

De vrolijke PrimaDonna Twist collectie SS22 speelt in op het feelgood-idee. De vrolijke lingerie ademt zomer en zorgeloze fun. La dolce vita, of het leven zoals het is tijdens een zonnige luilekkervakantie aan de Middellandse Zee. Kortom, on-trend lingerie met de allerbeste pasvorm voor je vollere boezem.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie