Gratis levering in België
Deze lingerie past perfect onder jouw party outfit

Deze lingerie past perfect onder jouw party outfit

Partyproof het nieuwe jaar in met Lingerie Ohlala

Met de feestdagen in zicht bereidt menig vrouw zich voor om er sprankelend uit te zien wanneer het nieuwe jaar zich aandient. En terecht! Bij een sexy kleedje of jumpsuit hoort vaak ook de ‘struggle’ van de juiste lingerie. Lingeriezaak Ohlala zorgt ervoor dat jij zorgeloos het nieuwe jaar in danst.

5

Kant in je party outfit?

De modetrend van kant in kledij is een blijvertje. Helaas zie je hier vaak je lingerie door. Draag jij tijdens de feesten een kleedje waar bovenaan kant zit, dan kan je gaan voor een Strapless beha. De bustier is een beha zonder bandjes. Op die manier komt het kant mooi uit en lijkt het alsof je geen bh draagt.

Of je kunt kiezen voor een balconnet beha. Dit is een voorgevormde beha met een eerder 'vierkant' decolleté waarvan de bandjes meer naar buiten (de schouders) staan. Als je dan kiest voor een balconnette bh met een onopvallend bandje of een bandje in dezelfde kleur als het kant van jouw top, dan ben je klaar om de avond zorgeloos in te shaken.

Outfit met een diepe decolleté?

Niets sexyer dan een diep decolleté. Wil je pronken met wat moeder natuur jou schonk? Ga dan voor een push-up bh. Er zijn verschillende push-ups op de markt die een mooi decolleté creëren.

Zo heb je de push-up beha met vaste mousse, die het meeste ‘push effect’ geven. Een nadeel van deze beha’s is dat ze bij grotere cupmaten wel wat ‘onnatuurlijker’ overkomen.

De push-up bh met uitneembare pads sluit dan weer mooi aan op de borst en zelfs zonder extra pads geeft de snit een mooi ‘plunge’ effect. De beugels van deze push-up met uitneembare pads staan wat meer naar binnen gedraaid, zodat de borsten wat dichter bij elkaar zitten.

Bodycon-kleed?

Bodycon, het woord zegt het al: dit zeer nauw aansluitend kleed volgt de lijn van jouw lichaam op de millimeter. Een body is hier hét antwoord op. Ben je toch geen fan van de body en wil je liever een aparte slip en bh? Dan kan je gaan voor een effen push-up bh of een T-shirt beha met gladde cups (of naadloos en niet voorgevormd) in combinatie met een shapewear slip die tot net onder de beha komt (meer info over shapewear vind je in onze blog: “De do’s en dont’s van corrigerend ondergoed”).

Is je bodycon-jurk geen mini-jurk maar een langer exemplaar, dan kan je perfect opteren voor een corrigerende slip mét beentjes. Kwestie van zo weinig mogelijk af te tekenen.

Rugdecolleté?

De rugdecolleté blijft een sexy en mysterieus gegeven. Een beha in combinatie met een blote rug komt niet altijd even stijlvol over, vandaar dat wij de plakbustier aanraden. Deze plak-bh vind je niet terug op onze webshop omdat de maten te verschillend zijn met jouw gewone behamaat, dus kom gerust eens langs en dan kan je in onze winkel eens testen! (en breng je kleedje mee ;-) )

Lingerie Ohlala wenst jou prettige feesten in een heerlijk lingeriesetje!

Meer artikels

Deze Lingerie Past Perfect Onder Jouw Party Outfit - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala! swimwear collectie 2020

Zon, zee, strand en dan het liefst afgewerkt met een wuivende palmboom en een cocktail in je hand. De zomer(vakantie) is in zicht en waar je ook naartoe trekt: een nieuw badpak past altijd in je koffer. De swimwearcollectie van Ohlala! ziet er deze zomer weer veelbelovend uit.

Deze Lingerie Past Perfect Onder Jouw Party Outfit - Artikel - Lingerie Ohlala

Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Witte kledij is in de mode, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Helaas, witte kledij betekent vaak ook: ietwat doorschijnend. Welke lingerie draag je nu het best onder pakweg een wit T-shirt?

Deze Lingerie Past Perfect Onder Jouw Party Outfit - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala! lingerie voorjaarscollectie 2020

We zijn ze beu, die regenachtige dagen vol rukwinden en stormen. Geef ons maar een streepje zon, temperaturen die klimmen en vooral: lente! De nieuwe lingerie-voorjaarscollectie van Ohlala is trouwens dé hoofdreden waarom wij zo verlangen naar die lente. Denk nineties vibes, gele- en koraaltinten en bloemenprints.

Deze Lingerie Past Perfect Onder Jouw Party Outfit - Artikel - Lingerie Ohlala

Big girls, you are beautiful

Het is een cliché zo hoog als een huis, maar “happy girls are the prettiest”. We kunnen alleen maar blij zijn dat er een verschuiving plaatsvindt en dat body positivity omgezet wordt naar body neutrality. Figuren als Jitske Vandeveire, Siska Schoeters, Sabine Peeters, ... zitten hier zeker voor een stuk tussen, maar de body neutrality trend is een wereldwijd fenomeen. Bij lingeriezaak Ohlala merken ze die verschuiving ook in de verkoop van hun grote bh-maten.

Deze Lingerie Past Perfect Onder Jouw Party Outfit - Artikel - Lingerie Ohlala

De do’s en dont’s van corrigerend ondergoed

Dat ene strakke kleedje, die lichte top of die mooi, aansluitende broek: je kunt ze niet dragen zonder corrigerend ondergoed. Shapewear is een ‘essential’ in jouw lingerielade en bestaat in veel varianten. Lingeriezaak Ohlala zet de verschillende soorten én de do’s en dont’s van shapewear op een rij.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie