Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
De laatste trends in lingerie- en badmode

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Summertime and the living is easy… Duik vol zelfvertrouwen de zomer in met Marie Jo Swim

Flashy kleuren schreeuwen zomer. De nieuwe badmodecollectie van Marie Jo Swim lonkt naar de Spaanse costa’s. Met ronkende namen als Sitges, Pamplona en Zaragoza brengt het Belgische swimwear label de warmte en kleuren van het zuiden op je huid. Een zeebriesje door je haren, je voeten in het water, de zon op je gezicht… Klaar om te shinen in een feelgood bikini of classy badpak?

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Lingerie met lef in een flashy zomers kleurenpalet, ontdek Marie Jo L'Aventure SS22

Surf mee op de summer vibes van Marie Jo L’Aventure! Het Belgische lingeriemerk pakt uit met gedurfde zomerlingerie in een fris kleurenpalet. Flashy tinten, coole prints en edgy kant zorgen ervoor dat je in alle vertrouwen het hoogseizoen tegemoet kan flaneren!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Spice up your summer met Marie Jo

Er gaat niets boven een origineel kleurenpallet en een tikkeltje neon om de zomer mee in te duiken.
Bij Marie-Jo zeggen ze volmondig ‘ja’ tegen de kleuren van de lente en de warmte van de zon, maar het échte hoogtepunt dit jaar, dat ben jij – daar zullen wij namelijk voor zorgen. Ontdek de nieuwe modellen, sensuele decolletés en frivole details die we voor je in petto hebben. Met (een klein beetje hulp van) onze nieuwe collectie, zullen alle ogen op jou gericht zijn. Begin dus maar al te stralen!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

FW21 - Marie Jo brengt de muzes van Gustav Klimt in jouw lingerielade

Laat je verrassen door de bijzondere stoffencombinaties, originele interpretaties van kant en broderie, en verfijnde details van het Belgische lingerielabel Marie Jo. Voor de najaarscollectie haalde het designteam inspiratie uit de kunstwerken van Gustav Klimt. Z’n rijk kleurenpalet en gedetailleerde weergave van stoffen zijn vertaald naar elegante lingerieseries in warme aardetinten met luxueuze glanseffecten.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie