Shop
September - maand van de sportbeha: -10%

September - maand van de sportbeha: -10%

Lees meer
X

Ohlala!

De wow in elke vrouw.

Lingerie Ohlala: No bra, no way!

Lingerie Ohlala

De 'wow' in elke vrouw

Vertrouw op ons team van tien lingeriestylistes en maak je keuze - online of in de winkel - uit ons aanbod van topmerken lingerie en badmode, waarvan we steeds de volledige collectie volgen. Samen ontdekken we ook de 'wow' in jou!

Professioneel advies over lingerie

Lingerie Ohlala is in Vlaanderen de absolute referentie op vlak van lingerie en badmode. Keuze en pasvorm zijn de twee troeven waarin we ons onderscheiden: samen gaan we op zoek naar de wow in jou…
Ons team van specialisten geeft je graag advies tijdens de openingsuren van Ohlala in onze winkel in Lendelede bij Roeselare. Maar ook online vind je op onze website uitleg over hoe je de juiste bh kiest en hoe je je bh-maat zelf kan opmeten.

Lingerie specialisten met persoonlijke ervaring

Meer lezen?

De beste lingerie paskamerservice van België

Als winnaar van de prestigieuze ‘Prima Donna Award’ (Publieksprijs 2017) zijn we bijzonder trots en dankbaar op deze erkenning, precies omdat ze van de klanten zelf komt. Pasvorm staat immers voorop bij Ohlala en we zijn maar tevreden als we precies die beha kunnen meegeven die je op het lijf geschreven is.
Een lingerie setje, strandkleedje, bh, nachtkleding of jarretellegordel? Bij ons sta je er niet alleen voor in de paskamer!

Persoonlijk advies bij het passen van lingerie

Lingerie merken voor elke vrouw

Bij Ohlala vind je tientallen merken: daarvan volgen wij meestal de volledige collecties. Klik op de foto voor een (onvolledig) overzicht. In onze online shop heb je de keuze uit het volledige aanbod van enkele topmerken. Lingerie van Marie Jo, Prima Donna, Banana Moon en vele andere Belgische en buitenlandse merken: allemaal beschikbaar in onze webshop!

Lingerie van Marie Jo, Prima Donna, Banana Moon enzovoort ook online te koop

Meer lezen?

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door het gebruik van deze website gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik ga akkoord