Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting
Maandag 22/7 uitzonderlijk gesloten
Jaarlijks verlof van 1 tot 15 augustus

Disclaimer

 • Gebruik van onze website

  Door onze website te gebruiken stem je in met onze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden bestaan uit deze disclaimer en onze algemene voorwaarden. Ze gelden zowel voor jou als gebruiker als voor ons, Bvba Beline. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door Bvba Beline kan geen uitzondering worden gemaakt op deze algemene voorwaarden.

 • Wie is Lingerie Ohlala bvba?

  Onze webpagina www.lingerie-ohlala.be wordt uitgegeven door:

  Bvba Beline
  Rijksweg 4 8860 Lendelede
  +32 51 30 32 20
  [email protected]

  Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact op via ons contactformulier

 • Onze Website

  Bvba Beline doet alles binnen zijn mogelijkheden om een vlotte werking, een veilige surfomgeving en een hoge graad van toegankelijkheid voor zijn website te waarborgen. Toch gebeurt het bezoeken van onze site steeds op eigen risico. We kunnen dus niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die rechtstreeks of onrechtstreeks geleden wordt door het gebruik van onze site.

  Bvba Beline heeft het recht om de toegang tot de site op ieder moment te wijzigen, te onderbreken of te beëindigen zonder voorafgaande waarschuwing.

  Op regelmatige tijdstippen wordt de inhoud van de website van Bvba Beline bijgewerkt en geactualiseerd. Toch is het altijd mogelijk dat je onvolledige of verouderde informatie terugvindt op onze website. Rechtstreekse of onrechtstreekse schade die hiervan het gevolg is, valt niet onder onze aansprakelijkheid.

  Indien onze site content bevat die ingaat tegen de geldende wetgeving, de rechten van anderen schaadt of ongepast is, dan vragen wij dat onze gebruikers dat melden. Zo kunnen we de ongepaste inhoud deels of volledig verwijderen.

  Prijzen en productinformatie staan aangeduid onder voorbehoud van fouten eigen aan het systeem: programmeerfouten en typefouten kunnen niet als bindend voor een overeenkomst gezien worden door de gebruiker.

  Op deze website staat informatie die kan gedownload worden (teksten, foto’s ,filmpjes, software, enz.) Het downloaden van deze informatie gebeurt steeds op eigen risico. Bvba Beline is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw computersysteem of voor het verlies van data door het downloaden van deze informatie.

  Niet alleen Bvba Beline heeft verantwoordelijkheid over deze website. Ook jij als gebruiker wordt geacht geen gedragingen uit te voeren die nadelig zijn voor de vlotte werking en veilige omgeving van onze site. Daaronder begrijpen we schadelijke programma’s (zoals computervirussen, malware, worms, trojans en dergelijke) en het verdelen van ongevraagde commerciële berichten (zoals junk mail, spamming, spammy content, chain mail en dergelijke) via onze website. Schadeclaims zijn alleen te richten aan de gebruiker die de schade veroorzaakte.

 • Links en verwijzingen naar andere websites

  Pagina’s van derden waarnaar gelinkt wordt op de site van Bvba Beline, vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. Het gaat hier onder meer om hyperlinks, frames, javascripts.

  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de veilige en correcte werking van de gelinkte websites, noch met de inhoud die op de websites wordt vermeldt. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor enige (gevolg)schade veroorzaakt door die websites.

  De algemene voorwaarden van de gelinkte websites kunnen verschillend zijn en niet dezelfde waarborgen bieden.

 • Intellectuele eigendomsrechten

  Zowel de inhoud (tekstmateriaal, blogartikels, notities, foto’s, tekeningen, video’s, audiofragmenten, enzovoort) als de technische kant van onze website zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Hiervan zijn auteursrecht, softwarerecht en databankenrecht een niet-limitatieve lijst van voorbeelden. Elk geval van schending van onze intellectuele eigendomsrechten zal worden vervolgd.

 • Verwerking en bescherming van persoonsgegevens

  Om uw vragen en/of bestellingen te kunnen opvolgen, moet Bvba Beline een aantal persoonsgegevens onvermijdelijk opvragen. Zonder het opgeven van jouw persoonsgegevens kunnen we jammer genoeg geen gevolg geven aan uw vraag.

  Bvba Beline verwerkt jouw persoonsgegevens volgens de bepalingen in ons privacy statement.

 • Algemene bepalingen

  Onze website kan op ieder willekeurig moment aangepast worden, uitgebreid worden, of stopgezet worden. Hiervoor kan geen tegemoetkoming geëist worden van de bezoeker.

  Onze algemene voorwaarden hangen volledig samen met de bepalingen in de Belgische Wetgeving. Onenigheden worden voorgelegd aan de hiertoe bevoegde rechtbank.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie