Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
De laatste trends in lingerie- en badmode

Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedingsbh van PrimaDonna heeft daarom niet alleen een perfecte pasvorm voor je grotere cupmaat, met een handig, gepatenteerd design voor mama’s die borstvoeding geven. Het is bovenal ook stijlvolle lingerie waarin je je op en top vrouw voelt.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Over borstvoeding en borstvoedingslingerie

Storyteller, supermama en levensgenieter Eva Tuytelaers heeft samen met Kristof Hoefkens twee zoontjes, Hélder en Mozes. Ze is thuisblijfmoeder én thuiswerkmoeder en vooral bekend van haar niet zo perfecte stories over ‘mama zijn’ op haar Instagramaccount.

Ohlala vroeg deze energieke duizendpoot uit over haar ervaring met borstvoeding en vooral met borstvoedingslingerie.

 

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna neemt Mammae - patent over

Mammae, die in 2009 de publieksprijs won in het tv-programma 'De Bedenkers' met de eerste elegante en discrete borstvoedingsbeha, sloot eerder dit jaar de boeken. 

Voor de fans van de unieke voedingsbeha's van het merk, is er nu super goed nieuws!
Lingeriegroep Van de Velde nam het patent op de behaconstructie over en werkt op dit moment aan een eigen collectie borstvoedingsbeha’s.

Vanaf oktober 2020 verwelkomen we ze heel graag in ons assortiment!

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie