Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,8/5 op meer dan 1600 reviews
Beste paskamerservice van België
Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie

Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie

De PrimaDonna Twist borstvoedingsbh: gepatenteerd ontwerp t.e.m. I-cup

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedingsbh van PrimaDonna heeft daarom niet alleen een perfecte pasvorm voor je grotere cupmaat, met een handig, gepatenteerd design voor mama’s die borstvoeding geven. Het is bovenal ook stijlvolle lingerie waarin je je op en top vrouw voelt.

Comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling

Als kersverse mama is niet alleen zorg dragen voor je baby, maar ook zorg dragen voor jezelf een must. Daarom is lingerie die je vollere boezem perfect ondersteunt én je zelfvertrouwen boost zo belangrijk. Speciaal voor jonge moeders ontwikkelde PrimaDonna een borstvoedingsbh die niet alleen heerlijk zit, maar je ook een stijlvolle, vrouwelijke look geeft. Daarvoor bundelde het lingeriemerk meer dan 150 jaar knowhow in fashionable lingerie voor vollere borsten met de ervaringen en tips van jonge moeders. Het resultaat: een borstvoedingsbh die comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling combineert. Zodat ook jonge mama’s die borstvoeding geven zich trots en vrouwelijk voelen in hun lingerie.

Unieke borstvoedingsbh met gepatenteerd design

De PrimaDonna borstvoedings bh heeft een uniek gepatenteerd design dat volle boezems – de beste ondersteuning en het grootste comfort biedt. Het ontwerp is bovendien stijlvol en discreet, zodat je op elk moment en in alle rust je baby kan voeden. De nursing bra combineert de gekende PrimaDonna-pasvorm voor vollere boezems met de expertise van Mystery of Mammae en past perfect rond je boezem – zowel voor als na elke borstvoeding.

 • De binnenbh bedekt je borsten volledig en is versierd met zachte elastische kant, met het knoopje kan je de bh makkelijk openen en sluiten met één hand.

 • De mooie gladde mousse cups tekenen niet af onder je bovenkledij, passen onder elke outfit, en bieden bovendien ruimte voor compressen.

 • Het elastische binnenwerk van de bh sluit altijd mooi aan rond de borst en geeft je een vrouwelijke look dankzij de mooie kanten cuprand.

 • De opening zit precies op de juiste plaats voor gezond aanhappen van de baby en laat je toe discreet te voeden.

 • Gepatenteerd PrimaDonna design voor de beste ondersteuning, van C- tot en met I-cup

 • Makkelijk te openen en sluiten met één hand

 • Flexibele opening: maximaal huidcontact met de baby

 • Ruimte voor compressen

 • Handenvrij afkolven

 • PrimaDonna’s pasvorm met de Mammae expertise

 • Mousse BH met uitneembare beugel

 • Steun door de binnenBH, bedekt het grootste deel van de borst

 • PrimaDonna comfort & pasvorm

De lingerie is verkrijgbaar vanaf mid april en beschikbaar in twee makkelijk te combineren kleuren:  tijdloos zwart en een roze poedertint – en kan je matchen met mooie bijpassende slips uit de PrimaDonna Twist 'I Do' -reeks. 

Meer artikels

Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Soft Stretch Wat?

We kennen het allemaal, je doet een kleedje aan en.... de slip markeert. Dan is de Soft Stretch de oplossing.

De Soft Stretch van Chantelle is een slip in ultra rekbaar materiaal dat zich aan elke lichaamsvorm aanpast, bovendien onzichtbaar onder kledij en optimaal qua draagcomfort.

Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

FW21 - Marie Jo L’Aventure brengt een ode aan de Jazz Age met glitter & glamour, tailoring en rijke kleuren

Marie Jo L’Aventure voert je in de najaarscollectie van 2021 mee naar de Jazz Age, de jaren 20 en 30. De glitter & glamour en warme, rijke kleuren van de roaring twenties zetten de toon in de najaarscollectie van het Belgische lingerielabel. De art-deco invloeden van die tijd zitten mee verweven in de designs. De strakke vormgeving en tailoring trend passen perfect bij het DNA van Marie Jo L’Aventure.

Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

FW21 - Marie Jo brengt de muzes van Gustav Klimt in jouw lingerielade

Laat je verrassen door de bijzondere stoffencombinaties, originele interpretaties van kant en broderie, en verfijnde details van het Belgische lingerielabel Marie Jo. Voor de najaarscollectie haalde het designteam inspiratie uit de kunstwerken van Gustav Klimt. Z’n rijk kleurenpalet en gedetailleerde weergave van stoffen zijn vertaald naar elegante lingerieseries in warme aardetinten met luxueuze glanseffecten.

Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

FW21 PrimaDonna - Wintersprookje in de Zwitserse Alpen

Mooie lingerie creëren met een superieure pasvorm voor vrouwen met een vollere boezem, PrimaDonna doet het al meer dan 150 jaar. De PrimaDonna FW21 collectie zet meer dan ooit in op de laatste modetrends, die vertaald werden naar draagbare designs voor grotere cupmaten. Altijd met hetzelfde doel voor ogen: vrouwen zelfverzekerd laten stralen in lingerie met een superieure pasvorm en een flatteuze, vrouwelijke look. Met hun comfortabele pasvorm voor vollere boezems overtuigen ze vanaf de eerste pasbeurt, met hun trendy looks is het liefde op het eerste gezicht.

De inspiratie voor de jongste najaarscollectie haalden onze designers in de Zwitserse bergen. De groene geur van het bos, de sneeuw die kraakt onder je voeten en doorheen de dennentakken de zachte glinstering van het zonlicht. Een plek van uitgestrekte winterlandschappen met veel reliëf, waar de zon een spel speelt van licht en schaduw. Maar ook van mondaine bergdorpen met gezellige chalets en een uitgelaten partysfeer.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp