Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedingsbh van...
Lees meer

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedingsbh van PrimaDonna heeft daarom niet alleen een perfecte pasvorm voor je grotere cupmaat, met een handig, gepatenteerd design voor mama’s die borstvoeding geven. Het is bovenal ook stijlvolle lingerie waarin je je op en top vrouw voelt.

Comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling

Als kersverse mama is niet alleen zorg dragen voor je baby, maar ook zorg dragen voor jezelf een must. Daarom is lingerie die je vollere boezem perfect ondersteunt én je zelfvertrouwen boost zo belangrijk. Speciaal voor jonge moeders ontwikkelde PrimaDonna een borstvoedingsbh die niet alleen heerlijk zit, maar je ook een stijlvolle, vrouwelijke look geeft. Daarvoor bundelde het lingeriemerk meer dan 150 jaar knowhow in fashionable lingerie voor vollere borsten met de ervaringen en tips van jonge moeders. Het resultaat: een borstvoedingsbh die comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling combineert. Zodat ook jonge mama’s die borstvoeding geven zich trots en vrouwelijk voelen in hun lingerie.

Unieke borstvoedingsbh met gepatenteerd design

De PrimaDonna borstvoedings bh heeft een uniek gepatenteerd design dat volle boezems – de beste ondersteuning en het grootste comfort biedt. Het ontwerp is bovendien stijlvol en discreet, zodat je op elk moment en in alle rust je baby kan voeden. De nursing bra combineert de gekende PrimaDonna-pasvorm voor vollere boezems met de expertise van Mystery of Mammae en past perfect rond je boezem – zowel voor als na elke borstvoeding.

  • De binnenbh bedekt je borsten volledig en is versierd met zachte elastische kant, met het knoopje kan je de bh makkelijk openen en sluiten met één hand.

  • De mooie gladde mousse cups tekenen niet af onder je bovenkledij, passen onder elke outfit, en bieden bovendien ruimte voor compressen.

  • Het elastische binnenwerk van de bh sluit altijd mooi aan rond de borst en geeft je een vrouwelijke look dankzij de mooie kanten cuprand.

  • De opening zit precies op de juiste plaats voor gezond aanhappen van de baby en laat je toe discreet te voeden.

  • Gepatenteerd PrimaDonna design voor de beste ondersteuning, van C- tot en met I-cup

  • Makkelijk te openen en sluiten met één hand

  • Flexibele opening: maximaal huidcontact met de baby

  • Ruimte voor compressen

  • Handenvrij afkolven

  • PrimaDonna’s pasvorm met de Mammae expertise

  • Mousse BH met uitneembare beugel

  • Steun door de binnenBH, bedekt het grootste deel van de borst

  • PrimaDonna comfort & pasvorm

De lingerie is verkrijgbaar vanaf mid april en beschikbaar in twee makkelijk te combineren kleuren:  tijdloos zwart en een roze poedertint – en kan je matchen met mooie bijpassende slips uit de PrimaDonna Twist 'I Do' -reeks. 

Meer artikels

Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Mooie En Comfortabele Borstvoedingslingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie