Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Spice up your summer met Marie Jo

Er gaat niets boven een origineel kleurenpallet en een tikkeltje neon om de zomer mee in te duiken. Bij Marie-Jo zeggen ze volmondig ‘ja’ tegen de kleuren van de lente en de warmte van de zon, maar het échte hoogtepunt dit jaar, dat ben jij – daar zullen wij namelijk voor zorgen....
Lees meer

Er gaat niets boven een origineel kleurenpallet en een tikkeltje neon om de zomer mee in te duiken.
Bij Marie-Jo zeggen ze volmondig ‘ja’ tegen de kleuren van de lente en de warmte van de zon, maar het échte hoogtepunt dit jaar, dat ben jij – daar zullen wij namelijk voor zorgen. Ontdek de nieuwe modellen, sensuele decolletés en frivole details die we voor je in petto hebben. Met (een klein beetje hulp van) onze nieuwe collectie, zullen alle ogen op jou gericht zijn. Begin dus maar al te stralen!

De zomercollectie van het Belgische lingeriemerk Marie Jo is gedurfder, vrouwelijker en speelser dan ooit. Hoofddesigner Magalie Delbeke liet zich inspireren door het werk van de Amerikaanse kunstenares Georgia O’Keeffe, die de natuur op een kleurrijke, sensuele en abstracte manier schilderde. Ze is vooral bekend om haar bloemenschilderijen die bijna een erotische lading krijgen.

Power flowers

Geïnspireerd door wandelingen onder een zuiderse zon, krijgt de broderie van Marie Jo Ettie krijgt hier en daar een abstract bloemenmotiefje. De XL-bloemendessins, weelderige accenten en zachte aquareltinten doen verlangen naar warmte en kleur. Liever pit? Marie Jo Georgia gaat voor échte power flower, maar dan in een neon-uitvoering. Lekker groovy dus – en ook een beetje flashy!

Styles voor millenials én boomers

Met een waaier aan verschillende styles speelt de collectie in op de vraag van millenials, boomers en alle andere X-, Y-, Z-generaties met een hart voor origineel Belgisch design en stijlvolle lingerie. Naast de signature styles van Marie Jo, zoals de full cup beugel-bh en de voorgevormde T-shirtbh’s, verleiden we dit seizoen met hippe toppers, zoals de deep plunge beugel-bh – een knipoog naar de bralette-trend! – en de triangel-bh in zomertinten.

Hippe bh’s met toppasvorm

Marie Jo zou nooit zomaar trends volgen, zonder trouw te blijven aan zijn perfecte pasvormen.  Alle fits werden uitvoerig getest door vrouwen met verschillende maten en verschillende types borsttypes. Zo garandeert ons team van ervaren patroonmakers de allerbeste fit, topsteun voor je boezem en ultiem draagcomfort.

Zo is de zomerse triangel-bh in de serie Marie Jo Agnes, een luchtige en modieuze bh die toch topsteun en -comfort biedt (tot D-cup!). Een heerlijke combinatie van XL-bloemenbroderie en retro nopjestule! In lichtblauw of natuur? Jij beslist!

It’s all in the details

De verfijnde details op de rug en de bh-bandjes geven de bh’s van Marie Jo Elis een extra pittig en luxueus kantje. Van schouderbandjes in bubbelgumroze tot gedurfde kanten bh-ruggen: toon ze bij je zomeroutfit!

Icons in een nieuw jasje

Uiteraard worden Marie Jo’s icons niet vergeten dit seizoen. Marie Jo Avero blijft harten veroveren met de ruitenstof en legendarische bloemenbroderie in een fris groene sorbettint. En de lila Vichy-ruitjes van Marie Jo Avero in Tiny Iris zijn helemaal on-trend. Ook Marie Jo Jane verrast met een nieuwe, rijke tint, Pale Peach, in een glanzend jasje. Het is een nieuwe neutral, een zandtint met broderie in blauwgrijze tinten. Invisible onder lichte outfits en toch sensueel en gesofisticeerd.

Meer artikels

Spice Up Your Summer Met Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Spice Up Your Summer Met Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Spice Up Your Summer Met Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Spice Up Your Summer Met Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Spice Up Your Summer Met Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie