Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

PrimaDonna en ambassadrice Paula Lambert nodigen samen vier vrouwen uit voor een fotoshoot in lingerie

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen we ze PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag...
Lees meer

Vrouwen een extra dosis zelfvertrouwen geven, dat doen we ze PrimaDonna al meer dan 150 jaar. Door mooie en trendy lingerie te maken die vollere boezems comfortabel ondersteunt. En door inspirerende vrouwen in de schijnwerpers te zetten. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan én graag openlijk vertellen over hoe ze kijken naar hun lichaam en in het bijzonder hun grotere boezem. Lees mee even mee, ontdek de inspirerende verhalen en trotse foto’s.

#WeArePrimaDonna: vrouwen versterken vrouwen

Al 150 jaar lang is het missie van PrimaDonna om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven en ervoor te zorgen dat ze trots zijn op hun vrouwelijkheid. Met het concept #WeArePrimaDonna zetten ze vrouwen in de kijker die op een open, eerlijke en informele manier over hun lichaam en grotere borsten praten. Zo zijn ze een rolmodel voor andere vrouwen. De vrouwen die ze interviewen zijn zowel bekende als niet-bekende gezichten. Ditmaal nodigden ze tv personality Paula Lambert samen met vier Duitse vrouwen uit voor een stylingsessie in lingerie en een fotoshoot in een prachtig lingeriesetje van PrimaDonna.  

It was a match made in heaven

De samenwerking tussen PrimaDonna en Paula Lambert lijkt een match made in heaven te zijn!

Ik ben al heel mijn leven op zoek naar lingerie die goed past, comfortabel en ondersteunend is en mooi is om naar te kijken. Ik heb het nooit gevonden tot ik PrimaDonna leerde kennen. Als vrouw met een grotere cupmaat val je al snel buiten de boot als het gaat om stijl en funkiness in lingerie. Door deel te nemen aan de fotoshoot wil ik vrouwen laten zien dat er mogelijkheden zijn om je echt geweldig te voelen over jezelf, te beginnen met de juiste lingerie.

- Paula

Confident at first fit

De vier blije, zelfverzekerde gezichten die we zien op de foto’s en video’s spreken voor zich – net zoals de verhalen die verteld worden vanuit de paskamer.  

Met PrimaDonna, heb ik eindelijk mijn juweel gevonden. Het zit geweldig, voelt aan als een tweede huid en past perfect. Het is de magie die alles bij elkaar houdt. Ik voel me trots als ik PrimaDonna draag omdat de lingerie sexy, mooi en toch heel comfortabel is. Dit setje heeft echt alles: kleur, een mooi patroon, een sexy uitstraling en een comfortabele pasvorm waarin je vrij kunt bewegen. Een goede ondersteuning voor het dagelijks leven. Ik vind het gewoon geweldig!

- Stephanie

Laten we eerlijk zijn. PrimaDonna is geweldig! Ik kan het bijna niet geloven. Ik merk nauwelijks dat ik lingerie aanheb. Het zit supercomfortabel en is ondersteunend. Dit setje is zo mooi. Ik draag graag felle, zomerse kleuren, maar in mijn maat vind ik meestal enkel zwarte en neutrale kleuren. De lingerie van PrimaDonna is verfrissend en totaal iets anders. Comfortabel én toch stijlvol. In dit setje maak je echt een statement. Ik kan naar mezelf blijven kijken.

- Jenny

Ik ben zo verrast. Heel mijn leven heb ik gezocht naar de prefecte set. Ik ben 42 jaar en heb nog nooit dit effect ervaren bij het passen van lingerie. Dit setje van PrimaDonna lijkt wel voor mij gemaakt. Prachtig … ik denk dat ik verliefd ben op PrimaDonna. Alles wat ik nodig heb, is mooie lingerie die goed zit.

- Nathalie

Verhalen uit de paskamer

Terwijl de dames in de watten worden gelegd door de visagiste, delen ze persoonlijke verhalen met elkaar. Bijvoorbeeld over hoe een van hen het vroeger moeilijk vond om te zeggen: “Oké, vandaag draag ik een decolleté”. Een mooi lingeriesetje geeft haar nu extra zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat ze zich goed voelt in haar vel. Andere dames vinden het moeilijk om lingerie te vinden die comfortabel, ondersteunend en modieus is. Gelukkig vonden ze in gespecialiseerde lingerieboetieks intussen precies wat ze zochten.

Ik hou van lingerie met een fel kleurtje, maar dacht dat ik met mijn grotere cupmaat enkel keuze had uit zwart, wit of uit neutrale kleuren. Ik ben blij dat ik eindelijk een merk heb gevonden dat dit alles combineert. Ik hou van PrimaDonna

- Jenny

Je bent mooi. Je bent vrouwelijk. Own it. Jezelf verwennen met een mooi setje hoort daarbij.

“Het is belangrijk dat we onszelf zo goed mogelijk verwennen”, zegt Stephanie. Stephanie vindt dat vrouwen trots mogen zijn op hun vormen en zou elke vrouw aanraden om te investeren in kwalitatieve lingerie.

Lingerie is een goede investering. Als je gaat voor kwaliteit, gaat je lingerie ook langer mee.

- Stephanie

Het is onvergelijkbaar. Je voelt je mooi, sexy, zelfverzekerd en trots – en dat is gewoon leuk.” De dames zijn het erover eens. Lingerie heeft niet alleen een effect heeft op je lichaam, maar ook op je geest.

- Jenny

Je loopt anders, je lichaamstaal is anders en je hebt steun. Dat is toch wat elke vrouw nodig heeft?

- Paula

Meer artikels

Primadonna En Ambassadrice Paula Lambert Nodigen Samen Vier Vrouwen Uit Voor Een Fotoshoot In Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Primadonna En Ambassadrice Paula Lambert Nodigen Samen Vier Vrouwen Uit Voor Een Fotoshoot In Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Primadonna En Ambassadrice Paula Lambert Nodigen Samen Vier Vrouwen Uit Voor Een Fotoshoot In Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Primadonna En Ambassadrice Paula Lambert Nodigen Samen Vier Vrouwen Uit Voor Een Fotoshoot In Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Primadonna En Ambassadrice Paula Lambert Nodigen Samen Vier Vrouwen Uit Voor Een Fotoshoot In Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie