Lingerie Ohlala logo Lingerie Ohlala
Badmodedagen Shop
Van nu tot 14 april: BADMODEDAGEN

Van nu tot 14 april: BADMODEDAGEN

Lees meer
X

Helpdesk met lingeriestyliste

Hier komt een tekst.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In consectetur, ante at congue cursus, dolor libero auctor quam, in pretium diam erat ut quam.

Integer sed iaculis diam, nec vulputate turpis. Donec at erat ut ipsum lobortis fermentum a id leo. Nunc a lacus at libero mollis malesuada ac eget justo.

Ohlala over badmodetrends 2018 15
De queen gespot in Lendelede? 3De queen gespot in Lendelede? 3 Ohlala geeft bh-advies in Plus Magazine 14Ohlala geeft bh-advies in Plus Magazine 14

Ohlala over badmodetrends 2018

Tekst: Jacques France / Magazine 'Bij Landgenoten' www.bijlandgenoten.be

Lingerie Ohlala is in Vlaanderen de absolute referentie op het vlak van lingerie en badmode. Een team van negen stylistes staat hier klaar om je te helpen bij de keuze van een badpak of bikini. Ze geven persoonlijk advies en kiezen uit het grote aanbod precies dié bikini of dát badpak dat op jouw lijf geschreven is. Onlangs nog werd Lingerie Ohlala door de klanten verkozen tot de winkel met de beste paskamerservice van België (Prima Donna Award 2017). Voor wie op zoek is naar badmode is Lingerie Ohlala dus best een omwegje waard!

Samen met het team van Ohlala brengen we de trends in de badmode van 2018 in beeld. Zo kan tijdens deze koude wintermaanden toch al een beetje de voorbereiding van het zomerverlof starten. En voor wie last minute nog op zoek is naar een nieuwjaarsgeschenkje, kan dit artikel ook inspirerend werken.

Trends in Prints en Kleuren

De badmode voor 2018 wordt kleurrijk, levendig en rijkelijk bewerkt met details en patronen. Grosso modo merken we een opgang van vier stijlen: tropische prints, dierenprints, streepjesprints en ruffles & ruches.

Tropische Prints

In 2018 zijn de jungleprints en tropische bloemenprints weer heel erg populair. Vrolijke bananenbladeren, palmboompjes, flamingo’s en andere exotische prints zullen komende zomer onvermijdelijk de badmode sieren.

Dierenprints

In dezelfde lijn zijn ook de dierenprints in de badmode van 2018 erg populair. Deze ‘Jungle Fever’ geeft je look een ultiem zomergevoel.

Streepjesprints

De marine-look is een stijl die altijd modieus is en tijdens de zomer van 2018 zeer sterk in het modebeeld aanwezig zal zijn. Strepen, een combinatie van blauw of rood met wit, en een strakke stijl vormen de basisingrediënten om deze look te bereiken.

Ruffles & Ruches

Om deze trend kunnen we in de kledingwinkels al niet heen, maar ook in de bikinimode is deze stijl razend populair. Hoe meer ruffles en ruches, hoe beter! De ruches langs de bikinitops en broekjes maken de bikini extra speels en vrouwelijk.

Trends in Modellen

Wat de modellen betreft, zijn er twee opvallende vaststellingen: de badpakken zijn helemaal terug en de hippe en comfortabele high-neck bikinitop – de grootste trend van 2017 – zet zich verder. Van cut-out tops tot wat meer verhullende en sportieve high-neck haltertops: je kunt het zo sexy maken als je zelf wilt. De top is goed ondersteunend en perfect om te zwemmen of om te sporten zonder zorgen.

Uiteraard zijn deze trends slechts richtinggevend en draag je best waar je je goed in voelt. Het team van Lingerie Ohlala zal je daarin graag adviseren. Je kunt hiervoor terecht langs de Rijksweg 4 te Lendelede en voorafgaande inspiratie kun je opdoen op hun website. Bekijk zeker ook eens de webshop. Ook voor cadeaubons kun je bij Lingerie Ohlala terecht. Nog een paar aanraders: volg ook de Facebook pagina, het Instagram profiel en het Youtube kanaal van Lingerie Ohlala.