Lingerie Ohlala logo Lingerie Ohlala
Shop
September - maand van de sportbeha: -10%

September - maand van de sportbeha: -10%

Lees meer
X

"Beste paskamerservice van België"

Gekoelde ruimtes met zoveel privacy dat je je thuis voelt. Hier vergeet je je te generen. Onze stylistes geven je eerlijke feedback. Het zijn stuk voor stuk dames die uit ervaring weten wat voor jou het beste is en geen opdringerige verkoopsters.

De laatste nieuwtjes van Lingerie Ohlala
September - maand van de sportbeha: -10% 30September - maand van de sportbeha: -10% 30 Wij gaan voor de Cups! 27Wij gaan voor de Cups! 27

Doe de Ohlala Challenge!

Een sportbeha is noodzakelijk bij het sporten. Borsten bevatten geen spieren en kunnen daarom de weerslag van de bewegingen tijdens een work-out niet opvangen. Daarom slaan Lingerie Ohlala en 40 fitnesscentra en personal coaches de handen in mekaar om de sportbeha te promoten.

Wie lid is of wordt van een fitnessclub (of vergelijkbaar) krijgt een korting van €20 bij aankoop van een sportbeha. Dames, doe mee aan de Ohlala Challenge en meld je meteen aan bij www.ohlalachallenge.be

Onze teamleden heten u welkom.

Blijf op de hoogte
schrijf je in
op onze nieuwsbrief

Shop online
in onze
uitgebreide webshop

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door het gebruik van deze website gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik ga akkoord