Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting

Bij ons draait alles rond jou

Vandaag staat Ohlala in Lendelede bekend als ‘absolute referentie in Vlaanderen’ op het vlak van lingerie en badmode. Het team wordt gevormd door vrouwen voor vrouwen. Échte vrouwen. Onze lingeriestylistes maken je met alle kennis van vrouwen en lingerie wegwijs doorheen het aanbod, begeleiden je bij het meten van je bh-maat en gaan op zoek naar de ‘wow in jou’.

Op zoek naar de contactgegevens en openingsuren van Ohlala in Lendelede? Die vind je hier.

Lot

Bernadette

Hermien

Ann

Ellen

Kimberly

Ann

Lieselotte

Bieke

Celine

Nathalie

Lies

Sharon

Phebe

Bij ons draait alles rond jou

Onze troeven

Kennis en advies

Ohlala bestaat sinds 1990. Onze lingeriestylistes zijn deskundigen die geregeld opleidingen blijven volgen. Het resultaat is een onuitputtelijke bron van lingeriekennis, die we in onze winkel in Lendelede graag met je delen en bundelen in onze online behaklas.

Zorg met passie

Lingerie Ohlala biedt ook modieuze lingerie en badmode aan vrouwen na borstkanker. Je komt gewoon langs of je maakt een afspraak: we helpen je graag in onze sfeervol ingerichte care-ruimte boven onze lingeriewinkel in Lendelede. Onze bandagiste Greet Delvaux houdt er ook consultaties. Lees hier meer.

Shoppen is fun

Wie Ohlala kent, weet dat we van lingerie shoppen graag een beleving maken. Daarom is er online en in onze winkel altijd wat te doen! Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube en blijf op de hoogte.

Van kleine start tot succes

1990
Lingerie Ohlala werd in 1990 opgericht. Bernadette zag dat Sint-Eloois-Winkel een lingeriewinkel miste, volgde een opleiding bedrijfsmanagement en richtte haar garage in tot winkel. En die had succes! Bernadette: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in lingerie. Je kan er vrouwen écht mee helpen, de dankbaarheid is groot en wij halen er enorme voldoening uit.”

Versterking
De jaren daarna kwamen er paskamers bij, voegden dochter Lot en extra stylisten zich bij het team en werd er twee keer verhuisd naar een groter pand. Lot: “We hebben een heel hecht team en dat is goud waard. Mensen die komen shoppen, voelen dat.”

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie