Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste

"Beste paskamerservice van België"

In 2017 was Lingerie Ohlala winnaar van de de Publieksprijs van de prestigieuze PrimaDonna Award. Hiermee mag de winkel zich de winkel noemen met 'de beste paskamerservice van België'.

Had Cleopatra Push Ups In Haar Kleerkast - Nieuws - Lingerie Ohlala
Wij steunen ze, elke dag! 26Wij steunen ze, elke dag! 26 Trendy & Rare: een lijn voor mannen die niet in de lijn lopen... 18Trendy & Rare: een lijn voor mannen die niet in de lijn lopen... 18

Had Cleopatra push-ups in haar kleerkast?

Hoe lang beschikken vrouwen al over lingerie?

De beha zoals we hem nu kennen bestaat iets meer dan 100 jaar. Vrouwen hadden daarvoor uiteraard ook al borsten, maar waren daar niet altijd even blij mee. Een korte geschiedenis van de bustehouder en zijn voorlopers.

Kleine borsten en brede heupen? Hét Romeinse schoonheidsideaal! Vrouwen gebruikten een verband om hun borsten plat te drukken, jonge meisjes kregen er één om de borstgroei tegen te gaan.

Ook korsetten uit de Renaissance hadden oorspronkelijk als doel de borsten uit elkaar te duwen, waardoor ze onopvallend weggestopt werden. De taille was van veel groter belang en werd geaccentueerd door het dragen van een korset.

Pas na de Franse Revolutie begint de samenleving anders te kijken naar borsten en wordt het korset gebruikt om een vrouwelijk silhouet te creëren. De korsetten werden strak aangespannen om een grote boezem, smalle taille en brede heupen te vormen: tightlacing.

Een bh zoals hij nu in onze lingerielade ligt, werd pas aan het begin van de twintigste eeuw ontworpen. Ondertussen kunnen we kiezen uit de nieuwste modellen, maar werden ook korsetten en bustiers weer in gebruik genomen dankzij popsterren als Madonna.

Als vrouw kon je op geen beter moment in de beha-geschiedenis geboren worden: de enorme keuze geeft iedere vrouw de kans om op haar eigen unieke manier vrouw te zijn. Sexy, luxueus en comfortabel.

"Beste paskamerservice van België"

In 2017 was Lingerie Ohlala winnaar van de de Publieksprijs van de prestigieuze PrimaDonna Award. Hiermee mag de winkel zich de winkel noemen met 'de beste paskamerservice van België'.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie