Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Welke sportbeha past het best bij mij?

Je zoekt een sportbh? Dan ben je goed bezig! Dat wil niet alleen zeggen dat je aan beweging doet, maar ook dat je extra zorg draagt voor jouw boezem.

Hier zijn alvast enkele tips voor het uitzoeken van het perfecte exemplaar.

Comfort is àlles bij een sportbh

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en een loopster heeft een andere ondersteuning nodig dan een wielrenster bijvoorbeeld. In de eerste plaats draait het allemaal rond comfort. Je wilt toch niet dat jouw sportbeha trekt, duwt, snijdt, of erger nog: te los zit en helemaal géén ondersteuning biedt? Je goed laten begeleiden bij je keuze is hier de oplossing.

Gekruiste banden voor de stevigheid

Lot van Ohlala is zelf een fervent hardloopster en draait haar hand niet om, om eens een marathon te lopen. Hoe ze zich hierop voorbereidt lees je hier. Lot is fan van de Dynamix Star van Anita Active. Zij verkiest een naadloze sportbh met gekruiste bandjes tijdens het lopen, omdat die nog meer stevigheid biedt maar ook door het comfortabele 'X-back' rugpand en de ultra ademende materialen. Bij een grotere bh maat én bij een hevige sport zijn bredere en gekruiste bretellen dus zeker een pluspunt.

Met of zonder beugel?

Dat is een persoonlijke keuze, maar wij, bij Ohlala, werken het liefst met bh’s zonder beugel. Ze zitten ultra-comfortabel en zijn zeer stevig. De extra brede elastische band sluit heel goed aan op de huid. De beugels kunnen niet in de weg zitten of drukken op de ribben en je hebt meer bewegingsvrijheid. Een pluspunt: je wast je sportbeha zonder beugel gewoon mee met je sportkledij!

Altijd dezelfde sportbh

Of je altijd dezelfde sportbeha draagt, hangt sterk van de sport af. Als je bijvoorbeeld, net als Lot, aan hardlopen doet en af en toe ook binnen traint op de loopband, wissel je best af.

Bij indoortrainingen, waarbij er minder wind en frisse lucht is, transpireer je net iets meer. Op zo’n momenten is een niet-voorgevormde sportbh van Anita, zoals de Extreme Control, een aanrader. 

Voor buitentrainingen geven veel dames de voorkeur aan een voorgevormde sportbeha zoals de Air Control. Deze voelt zeer aangenaam op de huid en is ideaal als het buiten wat frisser is.

Zo onderhoud je jouw sportbh

De dames van Ohlala adviseren om na het trainen je sportbeha best zo snel mogelijk te wassen. Kies voor een fijn wasprogramma en prop de trommel niet te vol. Als je een sportbh zonder beugel hebt kan je die gerust samen met je andere sportkledij wassen. Wij raden aan om geen wasverzachter te gebruiken, onder andere om de elasticiteit van het materiaal te behouden, maar ook om huidirritaties te voorkomen!

Meer informatie over de sportbeha en het onderhoud ervan vind je terug in onze behaklas.

Nog op zoek naar jouw ideale sportbh? Ontdek hier het ganse gamma van Ohlala of kom gewoon eens langs in de winkel.

Meer artikels

Welke Sportbeha Past Het Best Bij Mij - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Welke Sportbeha Past Het Best Bij Mij - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Welke Sportbeha Past Het Best Bij Mij - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Welke Sportbeha Past Het Best Bij Mij - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Welke Sportbeha Past Het Best Bij Mij - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie