Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting
Afbeelding

Sporten als jonge mama en zakenvrouw

Loop eens een marathon! Voor sommige mensen is het een gek idee, maar voor anderen is het een levensdoel. Dat laatste is het geval voor Lot van lingeriezaak Ohlala en haar man Michael, die op 29 september de marathon van Berlijn lopen. Met deze marathon is Lot niet aan haar proefstuk toe.
Lees meer

Loop eens een marathon! Voor sommige mensen is het een gek idee, maar voor anderen is het een levensdoel. Dat laatste is het geval voor Lot van lingeriezaak Ohlala en haar man Michael, die op 29 september de marathon van Berlijn lopen. Met deze marathon is Lot niet aan haar proefstuk toe.

Het begon allemaal met een wedstrijd van 10 kilometer waarna enkele halve marathons én een eerste volledige marathon van Rotterdam in 2018 volgden.

Samen met een personal trainer werkte ze naar die eerste marathon toe.

Als jonge zakenvrouw en mama van drie is sporten soms een opgave, maar lopen op het ritme van je hartslag in de prachtige natuur voelt dan des te meer als ontspanning.

Wat heb je geleerd uit je ervaring in Rotterdam?

“Voor mijn eerste marathon, in 2018, was ik niet genoeg voorbereid. Ik at te weinig koolhydraten op voorhand, ben te vlug gestart, heb op voorhand te veel gedronken en te weinig tijdens, kortom, ik heb alles gedaan wat niet mocht.”

Gelukkig koos Lot wél voor de juiste sportbeha ! “Bij de aankomst van zo’n marathon zie je heel vaak andere lopers die op verschillende plaatsen wonden hebben door wrijvingen, door het dragen van de verkeerde sportbh en kledij. Op geen enkel moment voelde ik mijn sportbeha zitten en toch had ik voldoende ondersteuning gedurende de complete marathon.” vertelt een blije Lot.

Onderschat nooit de kracht van een goede sportbeha!

- Lingerie Ohlala

Voorbereiding is alles!

De weken ervoor moet je veel slapen en weinig (of geen) alcohol drinken. De dagen ervoor zijn rustdagen. Op die dagen eet Lot veel koolhydraten. Deze koolhydraten moet ze beginnen stapelen want ze zal ze hard nodig hebben tijdens de marathon. Maar ook qua kledij bereid je je best voor op zo’n sportevenement.

“In mijn valies voor de marathon van Berlijn zullen drie verschillende sportbroeken zitten: de ¾ sportlegging van Anita Active (sport tights massage of sport tights fitness), een gewone loopshort en een heel kort shortje, afhankelijk van het weer.”

En qua sportbeha?

“Uiteraard zullen een paar sportbeha’s niet ontbreken! Ik denk dat ik o.a. voor de Dynamix Star van Anita  zal gaan. Tijdens het lopen draag ik graag een model met gekruiste bandjes.” aldus Lot. “Erboven draag ik graag het Soft Stretch topje van Chantelle. De top is volledig naadloos en gemaakt uit een zeer licht materiaal, perfect als loopshirt."

Hoe ziet je trainingsschema eruit?

“Mijn loopschema wordt strikter, omdat we het grote moment van de marathon naderen. Momenteel loop ik viermaal per week. Een keer rustig 12 km, een keer 8 km op een nuchtere maag, nog een keer 12 km met interval en dan een lange loop van 25 à 38 km maximum.”

Draag je voor lange en korte loopsessies dezelfde sportbeha?

”Voor mijn trainingen op de loopband draag ik altijd een niet-voorgevormde sportbh van Anita Active, zoals de Extreme Control. Dat model is zeer aangenaam om te dragen als je veel transpireert. Ideaal dus om een indoorsport te beoefenen. Voor buitentrainingen draag ik liever een voorgevormde sportbeha zoals de Air Control. Deze voelt zeer zacht aan op de huid en is ideaal als het buiten wat frisser is.”

Sport je meermaals per week, zorg dan zeker voor afwisseling in je sportlingerie!

- Lot

Tot slot geeft zakenvrouw en jonge mama Lot ons nog enkele tips om die marathon te overleven.

Tips van Lot

  • Laat je begeleiden! Een trainingscenter, een personal coach… er zijn genoeg personen bij wie je terecht kan voor professioneel advies op maat.
     
  • Een schema, specifiek voor jou opgesteld, zorgt voor extra motivatie.
     
  • Stel haalbare doelen! Alle begin is moeilijk maar iedereen kan 20 kilometer lopen, zolang je luistert naar jouw lichaam en je je goed laat begeleiden.
     
  • Investeer in goede sportlingerie. Dat is minstens even belangrijk als je loop- of sportschoenen!
    Laat je adviseren bij Ohlala. Wij gaan samen met jou op zoek naar een perfect passende sportbeha en dito sportslip.

Meer artikels

Sporten Als Jonge Mama En Zakenvrouw - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Sporten Als Jonge Mama En Zakenvrouw - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Sporten Als Jonge Mama En Zakenvrouw - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Sporten Als Jonge Mama En Zakenvrouw - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Sporten Als Jonge Mama En Zakenvrouw - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie