Gratis verzending in België
Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Witte kledij is in de mode, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Helaas, witte kledij betekent vaak ook: ietwat doorschijnend. Welke lingerie draag je nu het best onder pakweg een wit T-shirt?

Naadloze lingerie

Naadloos ondergoed heeft geen naden of stiksels waardoor de kledij heel mooi over je lingerie valt. Zeker onder witte kledij is dit een oplossing. Je kunt dus opteren voor een naadloze slip of string van Marie Jo en een T-shirt-bh. Deze beha bevat geen kant of opvallende stiksels of steentjes waardoor de bh zo goed als onzichtbaar is onder je wit T-shirt. Het merk Chantelle heeft enkele hele mooie T-shirt-bh’s in hun gamma.

Witte lingerie?

Het lijkt heel logisch: onder een wit shirt draag ik een witte beha want dan schijnt hij niet door. Fout! Een witte bh onder een wit T-shirt zie je net wél goed zitten. Opteer dus niet voor een wit exemplaar als je doorschijnende kledij aan hebt. Maagdelijk wit is dan wel weer hét kleur als het gaat om bruidslingerie.

Huidskleurige lingerie

De tijd dat huidskleur, vleeskleur of nude gelinkt werd aan ‘asexy’ ligt ver achter ons. De grote lingeriemerken springen op de kar van de nude lingerietinten met heel romantische collecties als gevolg. Denk aan Marie Jo  en Marie Jo L' Aventure. Nude schijnt niet door onder een wit T-shirt. Zorg er wel voor dat de huidskleur die je kiest dicht aanleunt bij je eigen huidskleur.

Huidskleurige lingerie shop je hier

Rode lingerie

Maar, de kleur waarmee je ten allen tijde safe bent, dus ook onder een wit T-shirt is het kleur rood. Onze huid heeft een rode ondertoon waardoor rode lingerie perfect bij je huid kleurt. Zelfs een donkere en diepere rode kleur van beha zal minder opvallen onder je witte kledij. Marie Jo heeft enkele toppers in hun collectie dit jaar, maar ook Chantelle en Primadonna

Rode lingerie shop je hier

Roze lingerie

Heb je een heel lichte huidskleur, dan kan een roze beha voor jou ook nog lukken. Test de roze lingerie wel altijd eens in de winkel, want niet elke tint van roze is even onopvallend onder een witte top. Fluoroze zal het bijvoorbeeld minder goed doen dan zachtroze dat neigt naar nude.

Vanaf nu draag je jouw hippe, witte kledij zonder ongemakkelijk gevoel!

Meer artikels

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Tiger van Andres Sarda lingerie

We stellen je graag de nieuwste serie van Andres Sarda voor! De luxueuze Tiger werd extra feestelijk afgewerkt - met strass en glinsterende schouderbandjes - om 2021 alvast stralend te beginnen.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Slimme lingeriekeuzes met Ella Leyers

Ella Leyers mag zich de op een na slimste mens ter wereld noemen. In haar fantastisch parcours verraste ze iedereen met haar fabuleuze quiz-outfits. Maar welke lingerie droeg ze daaronder? Precies weten we het niet maar dit zou alvast ons advies geweest zijn:

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Ohlala, de plakbeha!

Droom je ervan om een topje of jurk met een open rug te dragen, maar wil je niet dat je bh zichtbaar is? Beha-loos door het leven gaan kan zeker.
Wens je toch iets meer steun en vorm; ga dan voor de plakbeha.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Wat is een bustier bh?

Volgens de online Van Dale betekent een bustier het volgende:

  • bustier (m) 1. topje

Daar zijn we dus niet veel mee, want een bustier beha is meer dan gewoon ‘een topje’. Heel concreet en vooral heel eenvoudig uitgelegd is een bustier een beha zonder bandjes: een strapless bh dus.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Jane Gold van Marie Jo

We stellen je de nieuwste telg in het Jane - gamma voor. Marie Jo stak deze tijdloze klassieker voor hun herfst winter 2020 collectie in een gouden jasje, uitgevoerd in 2 pasvormen.
Geef je ogen de kost aan deze prachtige lingerie serie, je zal de kleur 'Gold' niet kunnen weerstaan.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp