Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Witte kledij is in de mode, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Helaas, witte kledij betekent vaak ook: ietwat doorschijnend. Welke lingerie draag je nu het best onder pakweg een wit T-shirt?

Naadloze lingerie

Naadloos ondergoed heeft geen naden of stiksels waardoor de kledij heel mooi over je lingerie valt. Zeker onder witte kledij is dit een oplossing. Je kunt dus opteren voor een naadloze slip of string van Marie Jo en een T-shirt-bh. Deze beha bevat geen kant of opvallende stiksels of steentjes waardoor de bh zo goed als onzichtbaar is onder je wit T-shirt. Het merk Chantelle heeft enkele hele mooie T-shirt-bh’s in hun gamma.

Witte lingerie?

Het lijkt heel logisch: onder een wit shirt draag ik een witte beha want dan schijnt hij niet door. Fout! Een witte bh onder een wit T-shirt zie je net wél goed zitten. Opteer dus niet voor een wit exemplaar als je doorschijnende kledij aan hebt. Maagdelijk wit is dan wel weer hét kleur als het gaat om bruidslingerie.

Huidskleurige lingerie

De tijd dat huidskleur, vleeskleur of nude gelinkt werd aan ‘asexy’ ligt ver achter ons. De grote lingeriemerken springen op de kar van de nude lingerietinten met heel romantische collecties als gevolg. Denk aan Marie Jo  en Marie Jo L' Aventure. Nude schijnt niet door onder een wit T-shirt. Zorg er wel voor dat de huidskleur die je kiest dicht aanleunt bij je eigen huidskleur.

Huidskleurige lingerie shop je hier

Rode lingerie

Maar, de kleur waarmee je ten allen tijde safe bent, dus ook onder een wit T-shirt is het kleur rood. Onze huid heeft een rode ondertoon waardoor rode lingerie perfect bij je huid kleurt. Zelfs een donkere en diepere rode kleur van beha zal minder opvallen onder je witte kledij. Marie Jo heeft enkele toppers in hun collectie dit jaar, maar ook Chantelle en Primadonna

Rode lingerie shop je hier

Roze lingerie

Heb je een heel lichte huidskleur, dan kan een roze beha voor jou ook nog lukken. Test de roze lingerie wel altijd eens in de winkel, want niet elke tint van roze is even onopvallend onder een witte top. Fluoroze zal het bijvoorbeeld minder goed doen dan zachtroze dat neigt naar nude.

Vanaf nu draag je jouw hippe, witte kledij zonder ongemakkelijk gevoel!

Meer artikels

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp