Gratis levering in België
Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Witte kledij is in de mode, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Helaas, witte kledij betekent vaak ook: ietwat doorschijnend. Welke lingerie draag je nu het best onder pakweg een wit T-shirt?

Naadloze lingerie

Naadloos ondergoed heeft geen naden of stiksels waardoor de kledij heel mooi over je lingerie valt. Zeker onder witte kledij is dit een oplossing. Je kunt dus opteren voor een naadloze slip of string van Marie Jo en een T-shirt-bh. Deze beha bevat geen kant of opvallende stiksels of steentjes waardoor de bh zo goed als onzichtbaar is onder je wit T-shirt. Het merk Chantelle heeft enkele hele mooie T-shirt-bh’s in hun gamma.

Witte lingerie?

Het lijkt heel logisch: onder een wit shirt draag ik een witte beha want dan schijnt hij niet door. Fout! Een witte bh onder een wit T-shirt zie je net wél goed zitten. Opteer dus niet voor een wit exemplaar als je doorschijnende kledij aan hebt. Maagdelijk wit is dan wel weer hét kleur als het gaat om bruidslingerie.

Huidskleurige lingerie

De tijd dat huidskleur, vleeskleur of nude gelinkt werd aan ‘asexy’ ligt ver achter ons. De grote lingeriemerken springen op de kar van de nude lingerietinten met heel romantische collecties als gevolg. Denk aan Marie Jo  en Marie Jo L' Aventure. Nude schijnt niet door onder een wit T-shirt. Zorg er wel voor dat de huidskleur die je kiest dicht aanleunt bij je eigen huidskleur.

Huidskleurige lingerie shop je hier

Rode lingerie

Maar, de kleur waarmee je ten allen tijde safe bent, dus ook onder een wit T-shirt is het kleur rood. Onze huid heeft een rode ondertoon waardoor rode lingerie perfect bij je huid kleurt. Zelfs een donkere en diepere rode kleur van beha zal minder opvallen onder je witte kledij. Marie Jo heeft enkele toppers in hun collectie dit jaar, maar ook Chantelle en Primadonna

Rode lingerie shop je hier

Roze lingerie

Heb je een heel lichte huidskleur, dan kan een roze beha voor jou ook nog lukken. Test de roze lingerie wel altijd eens in de winkel, want niet elke tint van roze is even onopvallend onder een witte top. Fluoroze zal het bijvoorbeeld minder goed doen dan zachtroze dat neigt naar nude.

Vanaf nu draag je jouw hippe, witte kledij zonder ongemakkelijk gevoel!

Meer artikels

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Stretch soft, SoftStretch

De grote uitdaging voor een lingeriemerk is een collectie uitbrengen die tegelijkertijd sexy en comfortabel is. Bij Chantelle begrepen ze deze nood goed toen ze hun ‘Soft Stretch’ collectie uitbrachten. Het lingeriemerk stuurde een bh en slip de wereld in die genoeg steun bieden voor een dame met kleine maten én een dame met grote maten.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Soho Night van PrimaDonna Twist

Graag stellen we je de nieuwste serie 'Soho' van PrimaDonna Twist voor. Dit is een zwarte, sexy serie met flock-details. Flock is een lichte velours kwaliteit. De Soho serie heeft een retro bol in combinatie met leuke bloemenprint. PrimaDonna bracht in deze lingeriereeks drie bh-modellen op de markt.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

De Ohlala! swimwear collectie 2020

Zon, zee, strand en dan het liefst afgewerkt met een wuivende palmboom en een cocktail in je hand. De zomer(vakantie) is in zicht en waar je ook naartoe trekt: een nieuw badpak past altijd in je koffer. De swimwearcollectie van Ohlala! ziet er deze zomer weer veelbelovend uit.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

De Ohlala! lingerie voorjaarscollectie 2020

We zijn ze beu, die regenachtige dagen vol rukwinden en stormen. Geef ons maar een streepje zon, temperaturen die klimmen en vooral: lente! De nieuwe lingerie-voorjaarscollectie van Ohlala is trouwens dé hoofdreden waarom wij zo verlangen naar die lente. Denk nineties vibes, gele- en koraaltinten en bloemenprints.

Welke lingerie draag je onder een T-shirt

Big girls, you are beautiful

Het is een cliché zo hoog als een huis, maar “happy girls are the prettiest”. We kunnen alleen maar blij zijn dat er een verschuiving plaatsvindt en dat body positivity omgezet wordt naar body neutrality. Figuren als Jitske Vandeveire, Siska Schoeters, Sabine Peeters, ... zitten hier zeker voor een stuk tussen, maar de body neutrality trend is een wereldwijd fenomeen. Bij lingeriezaak Ohlala merken ze die verschuiving ook in de verkoop van hun grote bh-maten.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie