Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Summer van PrimaDonna

Summer van PrimaDonna

We stellen jullie graag de nieuwe reeks voor van PrimaDonna: Summer
Laat je echter niet misleiden door de naam; Summer is wel degelijk een lingeriereeks van dit najaar.

Beugelbh van PrimaDonna Summer

De volledige Summer-reeks van PrimaDonna bestaat uit één hoofdkleur: donkerblauw. De beugelbh is diepblauw en afgewerkt met mooie herfsttinten zoals oranje en bruin.
De beha is een driedelig model dat, net zoals de ‘Soho’ beugelbh van PrimaDonna (lees hier onze blog over Soho Night) , bestaat uit een bovenstuk, een onderstuk en een zijstuk. Het zijpand is heel belangrijk omdat het ervoor zorgt dat de borst mooi gecentreerd in de cup zit.

Summer balconnet van Prima Donna

In de Summer-collectie zit ook een balconnet-model. Dit is een iets sexyere bh, volledig in kant. De gedubbelde ondercup die te vinden is in de driedelige beugelbeha ontbreekt bij een balconnet en de pasvorm is hier lager. Wanneer je de balconnet van de Summer-reeks draagt, creëer je meer decolleté.

De slipjes van PrimaDonna Summer

Naast de bh’s ontwierp PrimaDonna uiteraard nog bijpassende slipjes. De gewone rioslip van de serie heeft een mooie, naast de mooie kanten rand bovenaan is hij voor de rest blikdicht.
Daarnaast bracht het lingeriemerk ook een hoger model uit. Dit is de rioslip, maar is iets hoger uitgewerkt, zodat je taille meer benadrukt wordt. De achterkant van de tailleslip is volledig dicht en heeft een kanten boord zodat het slipje niet markeert onder je kledij.

Voor dames die hun lingerie graag wat sexyer hebben, is er ook de hotpants, die volledig in kant is afgewerkt en waarin de geborduurde herfstpatronen terugkomen.
En last but not least hebben we voor de liefhebbers de string in onze collectie opgenomen.

Summer van PrimaDonna is een mooie herfstlijn met warme kleuren die je bij ons in de winkel en in de webshop kunt vinden.

Meer artikels

Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp