Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Summer van PrimaDonna

We stellen jullie graag de nieuwe reeks voor van PrimaDonna: Summer
Laat je echter niet misleiden door de naam; Summer is wel degelijk een lingeriereeks van dit najaar.

Beugelbh van PrimaDonna Summer

De volledige Summer-reeks van PrimaDonna bestaat uit één hoofdkleur: donkerblauw. De beugelbh is diepblauw en afgewerkt met mooie herfsttinten zoals oranje en bruin.
De beha is een driedelig model dat, net zoals de ‘Soho’ beugelbh van PrimaDonna (lees hier onze blog over Soho Night) , bestaat uit een bovenstuk, een onderstuk en een zijstuk. Het zijpand is heel belangrijk omdat het ervoor zorgt dat de borst mooi gecentreerd in de cup zit.

Summer balconnet van Prima Donna

In de Summer-collectie zit ook een balconnet-model. Dit is een iets sexyere bh, volledig in kant. De gedubbelde ondercup die te vinden is in de driedelige beugelbeha ontbreekt bij een balconnet en de pasvorm is hier lager. Wanneer je de balconnet van de Summer-reeks draagt, creëer je meer decolleté.

De slipjes van PrimaDonna Summer

Naast de bh’s ontwierp PrimaDonna uiteraard nog bijpassende slipjes. De gewone rioslip van de serie heeft een mooie, naast de mooie kanten rand bovenaan is hij voor de rest blikdicht.
Daarnaast bracht het lingeriemerk ook een hoger model uit. Dit is de rioslip, maar is iets hoger uitgewerkt, zodat je taille meer benadrukt wordt. De achterkant van de tailleslip is volledig dicht en heeft een kanten boord zodat het slipje niet markeert onder je kledij.

Voor dames die hun lingerie graag wat sexyer hebben, is er ook de hotpants, die volledig in kant is afgewerkt en waarin de geborduurde herfstpatronen terugkomen.
En last but not least hebben we voor de liefhebbers de string in onze collectie opgenomen.

Summer van PrimaDonna is een mooie herfstlijn met warme kleuren die je bij ons in de winkel en in de webshop kunt vinden.

Meer artikels

Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer
Summer Van Primadonna - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder

Ontdek de nieuwe collectie in onze digitale folder met handige productlinks.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie