Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Soho Night van PrimaDonna Twist

Graag stellen we je de nieuwste serie 'Soho' van PrimaDonna Twist voor. Dit is een zwarte, sexy serie met flock-details. Flock is een lichte velours kwaliteit. De Soho serie heeft een retro bol in combinatie met leuke bloemenprint. PrimaDonna bracht in deze lingeriereeks drie bh-modellen...
Lees meer

Graag stellen we je de nieuwste serie 'Soho' van PrimaDonna Twist voor. Dit is een zwarte, sexy serie met flock-details. Flock is een lichte velours kwaliteit. De Soho serie heeft een retro bol in combinatie met leuke bloemenprint. PrimaDonna bracht in deze lingeriereeks drie bh-modellen op de markt.

1) Soho Night Balconnet

Wat is er zo kenmerkend aan de balconnet-beha?

De balconnet heeft een hoog voorstuk in het midden (middenvoor) waardoor deze bh extra stevigheid biedt. De bh is een klein beetje gedecolleteerd en zit dus niet te hoog op de cup. De bandjes van een balconnet zitten iets meer aan de buitenkant.

Shop Soho Balconnet online

Dames die liever een iets hogere bh hebben, kunnen opteren voor het tweede model:

2) Soho Night Voorgevormde BH hartvorm

Dit model heeft hetzelfde hoge tussenstukje (middenvoor) als bij de PrimaDonna Twist Soho Night balconnet-beha. Het grote verschil is dat deze bh een mooie hartvorm heeft. Deze hartvorm zorgt ervoor dat de borst goed blijft zitten in de bh. Als je de bh aandoet, voorover buigt en even schudt met je schouders, blijft je boezem mooi op zijn plaats in deze voorgevormde BH. Bij dit model zit de bloemenprint langs de zijkant en de bolletjesprint op de voorkant.

Shop Soho hartvorm online

3) Beugel BH van Soho Night

Draag je liever een niet-voorgevormde bh, dan heeft PrimaDonna Twist deze ook in hun Soho Night-gamma. Deze 3delige bh heeft een boven-, onder- en zijstukje. Het zijstuk zorgt dat de borst naar binnen wordt geduwd en dus een mooi silhouet creëert. De rekbare kant aan de bovenkant van de beha voorkomt plooitjes onder de kledij en zorgt dat het model perfect aansluit.

Shop Soho Beugel BH online

PrimaDonna Twist bracht ook drie verschillende onderstukken uit die naadloos aansluiten bij hun bh’s uit de serie Soho Night.

Als eerste hebben we de gewone slip, die niet te hoog en niet te laag komt en mooi rond zit. De achterkant van deze slip is ‘blikdicht’, dit wil zeggen dat je er niets door ziet. Aan de rand van de slip zit een frivool kanten biesje dat ervoor zorgt dat de slip niet in de huid snijdt.

Dames die zin hebben in een sexy slipje kunnen voor de hotpants opteren. De hotpants zit iets lager op de heupen en is volledig uitgewerkt in kant. Het kant zorgt er hier opnieuw voor dat de slip niet in de billen gaat snijden.

Liever een hoger model? Ook dat is geen probleem. De Soho tailleslip van PrimaDonna Twist zit hoger dan een standaard tailleslip, waardoor hij een retrolook heeft. Hierdoor ziet het slipje er jonger uit en is hij prima geschikt om onder je hoge taillebroekenen rokken te dragen. De achterkant van deze tailleslip is opnieuw uitgewerkt in kant waardoor hij een sexy gevoel geeft en niet markeert onder je strakke broek of rok

Wil je één van deze modellen graag in je lingerielade hebben? Neem dan een kijkje op onze webshop of kom langs in de winkel.

Meer artikels

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie