Gratis levering in België
Soho Night van PrimaDonna Twist

Soho Night van PrimaDonna Twist

Graag stellen we je de nieuwste serie 'Soho' van PrimaDonna Twist voor. Dit is een zwarte, sexy serie met flock-details. Flock is een lichte velours kwaliteit. De Soho serie heeft een retro bol in combinatie met leuke bloemenprint. PrimaDonna bracht in deze lingeriereeks drie bh-modellen op de markt.

1) Soho Night Balconnet

Wat is er zo kenmerkend aan de balconnet-beha?

De balconnet heeft een hoog voorstuk in het midden (middenvoor) waardoor deze bh extra stevigheid biedt. De bh is een klein beetje gedecolleteerd en zit dus niet te hoog op de cup. De bandjes van een balconnet zitten iets meer aan de buitenkant.

Shop Soho Balconnet online

Dames die liever een iets hogere bh hebben, kunnen opteren voor het tweede model:

2) Soho Night Voorgevormde BH hartvorm

Dit model heeft hetzelfde hoge tussenstukje (middenvoor) als bij de PrimaDonna Twist Soho Night balconnet-beha. Het grote verschil is dat deze bh een mooie hartvorm heeft. Deze hartvorm zorgt ervoor dat de borst goed blijft zitten in de bh. Als je de bh aandoet, voorover buigt en even schudt met je schouders, blijft je boezem mooi op zijn plaats in deze voorgevormde BH. Bij dit model zit de bloemenprint langs de zijkant en de bolletjesprint op de voorkant.

Shop Soho hartvorm online

3) Beugel BH van Soho Night

Draag je liever een niet-voorgevormde bh, dan heeft PrimaDonna Twist deze ook in hun Soho Night-gamma. Deze 3delige bh heeft een boven-, onder- en zijstukje. Het zijstuk zorgt dat de borst naar binnen wordt geduwd en dus een mooi silhouet creëert. De rekbare kant aan de bovenkant van de beha voorkomt plooitjes onder de kledij en zorgt dat het model perfect aansluit.

Shop Soho Beugel BH online

PrimaDonna Twist bracht ook drie verschillende onderstukken uit die naadloos aansluiten bij hun bh’s uit de serie Soho Night.

Als eerste hebben we de gewone slip, die niet te hoog en niet te laag komt en mooi rond zit. De achterkant van deze slip is ‘blikdicht’, dit wil zeggen dat je er niets door ziet. Aan de rand van de slip zit een frivool kanten biesje dat ervoor zorgt dat de slip niet in de huid snijdt.

Dames die zin hebben in een sexy slipje kunnen voor de hotpants opteren. De hotpants zit iets lager op de heupen en is volledig uitgewerkt in kant. Het kant zorgt er hier opnieuw voor dat de slip niet in de billen gaat snijden.

Liever een hoger model? Ook dat is geen probleem. De Soho tailleslip van PrimaDonna Twist zit hoger dan een standaard tailleslip, waardoor hij een retrolook heeft. Hierdoor ziet het slipje er jonger uit en is hij prima geschikt om onder je hoge taillebroekenen rokken te dragen. De achterkant van deze tailleslip is opnieuw uitgewerkt in kant waardoor hij een sexy gevoel geeft en niet markeert onder je strakke broek of rok

Wil je één van deze modellen graag in je lingerielade hebben? Neem dan een kijkje op onze webshop of kom langs in de winkel.

Meer artikels

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Stretch soft, SoftStretch

De grote uitdaging voor een lingeriemerk is een collectie uitbrengen die tegelijkertijd sexy en comfortabel is. Bij Chantelle begrepen ze deze nood goed toen ze hun ‘Soft Stretch’ collectie uitbrachten. Het lingeriemerk stuurde een bh en slip de wereld in die genoeg steun bieden voor een dame met kleine maten én een dame met grote maten.

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala! swimwear collectie 2020

Zon, zee, strand en dan het liefst afgewerkt met een wuivende palmboom en een cocktail in je hand. De zomer(vakantie) is in zicht en waar je ook naartoe trekt: een nieuw badpak past altijd in je koffer. De swimwearcollectie van Ohlala! ziet er deze zomer weer veelbelovend uit.

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Welke bh draag ik onder een wit T-shirt?

Witte kledij is in de mode, dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Helaas, witte kledij betekent vaak ook: ietwat doorschijnend. Welke lingerie draag je nu het best onder pakweg een wit T-shirt?

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala! lingerie voorjaarscollectie 2020

We zijn ze beu, die regenachtige dagen vol rukwinden en stormen. Geef ons maar een streepje zon, temperaturen die klimmen en vooral: lente! De nieuwe lingerie-voorjaarscollectie van Ohlala is trouwens dé hoofdreden waarom wij zo verlangen naar die lente. Denk nineties vibes, gele- en koraaltinten en bloemenprints.

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Big girls, you are beautiful

Het is een cliché zo hoog als een huis, maar “happy girls are the prettiest”. We kunnen alleen maar blij zijn dat er een verschuiving plaatsvindt en dat body positivity omgezet wordt naar body neutrality. Figuren als Jitske Vandeveire, Siska Schoeters, Sabine Peeters, ... zitten hier zeker voor een stuk tussen, maar de body neutrality trend is een wereldwijd fenomeen. Bij lingeriezaak Ohlala merken ze die verschuiving ook in de verkoop van hun grote bh-maten.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie