Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Soho Night van PrimaDonna Twist

Soho Night van PrimaDonna Twist

Graag stellen we je de nieuwste serie 'Soho' van PrimaDonna Twist voor. Dit is een zwarte, sexy serie met flock-details. Flock is een lichte velours kwaliteit. De Soho serie heeft een retro bol in combinatie met leuke bloemenprint. PrimaDonna bracht in deze lingeriereeks drie bh-modellen op de markt.

1) Soho Night Balconnet

Wat is er zo kenmerkend aan de balconnet-beha?

De balconnet heeft een hoog voorstuk in het midden (middenvoor) waardoor deze bh extra stevigheid biedt. De bh is een klein beetje gedecolleteerd en zit dus niet te hoog op de cup. De bandjes van een balconnet zitten iets meer aan de buitenkant.

Shop Soho Balconnet online

Dames die liever een iets hogere bh hebben, kunnen opteren voor het tweede model:

2) Soho Night Voorgevormde BH hartvorm

Dit model heeft hetzelfde hoge tussenstukje (middenvoor) als bij de PrimaDonna Twist Soho Night balconnet-beha. Het grote verschil is dat deze bh een mooie hartvorm heeft. Deze hartvorm zorgt ervoor dat de borst goed blijft zitten in de bh. Als je de bh aandoet, voorover buigt en even schudt met je schouders, blijft je boezem mooi op zijn plaats in deze voorgevormde BH. Bij dit model zit de bloemenprint langs de zijkant en de bolletjesprint op de voorkant.

Shop Soho hartvorm online

3) Beugel BH van Soho Night

Draag je liever een niet-voorgevormde bh, dan heeft PrimaDonna Twist deze ook in hun Soho Night-gamma. Deze 3delige bh heeft een boven-, onder- en zijstukje. Het zijstuk zorgt dat de borst naar binnen wordt geduwd en dus een mooi silhouet creëert. De rekbare kant aan de bovenkant van de beha voorkomt plooitjes onder de kledij en zorgt dat het model perfect aansluit.

Shop Soho Beugel BH online

PrimaDonna Twist bracht ook drie verschillende onderstukken uit die naadloos aansluiten bij hun bh’s uit de serie Soho Night.

Als eerste hebben we de gewone slip, die niet te hoog en niet te laag komt en mooi rond zit. De achterkant van deze slip is ‘blikdicht’, dit wil zeggen dat je er niets door ziet. Aan de rand van de slip zit een frivool kanten biesje dat ervoor zorgt dat de slip niet in de huid snijdt.

Dames die zin hebben in een sexy slipje kunnen voor de hotpants opteren. De hotpants zit iets lager op de heupen en is volledig uitgewerkt in kant. Het kant zorgt er hier opnieuw voor dat de slip niet in de billen gaat snijden.

Liever een hoger model? Ook dat is geen probleem. De Soho tailleslip van PrimaDonna Twist zit hoger dan een standaard tailleslip, waardoor hij een retrolook heeft. Hierdoor ziet het slipje er jonger uit en is hij prima geschikt om onder je hoge taillebroekenen rokken te dragen. De achterkant van deze tailleslip is opnieuw uitgewerkt in kant waardoor hij een sexy gevoel geeft en niet markeert onder je strakke broek of rok

Wil je één van deze modellen graag in je lingerielade hebben? Neem dan een kijkje op onze webshop of kom langs in de winkel.

Meer artikels

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Soho Night Van Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp