Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Hierop moet je letten als je een bh koopt voor je kleinere cupmaat

Hierop moet je letten als je een bh koopt voor je kleinere cupmaat

Het is niet omdat je minder grote borsten hebt, dat je er minder aandacht aan moet besteden. Integendeel: bij de aankoop van je bh zijn er een paar dingen waarop je moet letten.
Wij zetten ze even voor je op een rij.

Meten is weten

Bij de aankoop van je nieuwe beha is het opmeten van de juiste behamaat o zo belangrijk.
Stress, hormonen, de feestdagen… Er zijn verschillende factoren die de grootte van je boezem beïnvloeden. Laat dus elke keer je borsten en omtrek opmeten vooraleer je een beha koopt, zo weet je zeker dat je naar de perfecte bh-maat zoekt. Dit is één van onze favoriete beha’s (we zweren erbij) voor je kleine boezem: Hartvorm mousse cups van Marie Jo

Let er bij het passen op dat je omtrek niet snoert in de huid en zorg ervoor dat de bandje niet snijden of van je schouders glijden. Als dit toch het geval is, draag je waarschijnlijk het verkeerde model voor jouw boezem of de verkeerde behamaat. Laat je in dat geval opnieuw opmeten.

De juiste pasvorm

Is je boezem opgemeten? Dan kan het passen en kiezen beginnen. Heb je een kleinere behamaat, dan is je keuze uit verschillende soorten bh’s (link andere blog) lekker groot.
Uiteraard geven we graag tips bij de aankoop van jouw beha in een kleinere cupmaat, maar koop vooral een beha waar jij je goed bij voelt!

Bij een beugelbh moet het rugpand evenwijdig met de beugel zitten.
Daarbij moeten de beugels en de cup mooi je kleine boezem omsluiten en moet het middenstuk tegen je lichaam komen.
Check hier onze behaklas over lingerie voor kleine boezems. En zoals we net aanhaalden: zorg dat je bandjes niet afzakken of in je huid snijden.

Een sportbeha voor een kleine cup?

Hier zijn we kort en bondig in: draag tijdens het sporten altijd een sportbeha, ook al heb je een kleine cupmaat. Tijdens het sporten bewegen je borsten hoe dan ook mee, waardoor ze misschien pijn kunnen doen of op termijn gaan hangen. Beter voorkomen dan genezen.

Lot, zaakvoerder én sportieve mama geeft in deze blog alvast haar voorkeuren.

Kledij

Je moet niet altijd trucs uithalen met je beha. Ook je keuze van kledij kan je boezem optisch vergroten (of verkleinen).

● Ruches en ‘frullekes’ geven je boezem meer volume;
● Strakke kleding benadrukt je borsten;
● Hoe meer je (optisch) je taille versmalt via vb. een riem in je taille, hoe breder je
heupen en borsten lijken. Een hoog getailleerde broek of rok helpen ook;
● Zwart verslankt je boezem. Opteer daarom voor lichtere kleuren. Gelukkig is ecru in
de mode deze winter!

Aan tips geen gebrek. Kom gerust langs voor advies op maat van onze lingeriestylisten.

Meer artikels

Hierop Moet Je Letten Als Je Een Bh Koopt Voor Je Kleinere Cupmaat - Artikel - Lingerie Ohlala

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Hierop Moet Je Letten Als Je Een Bh Koopt Voor Je Kleinere Cupmaat - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Hierop Moet Je Letten Als Je Een Bh Koopt Voor Je Kleinere Cupmaat - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Hierop Moet Je Letten Als Je Een Bh Koopt Voor Je Kleinere Cupmaat - Artikel - Lingerie Ohlala

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp