Gratis levering in België
5% korting op je volgende aankoop
Cadeaubon: de WOWbon of de NOWbon?
De Warmste Week - Lingerie Ohlala steunt Think-Pink! Jij ook?

De Warmste Week - Lingerie Ohlala steunt Think-Pink! Jij ook?

Think-Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt.

Houd ze warm!

Koop je tijdens de Warmste Week een beha bij Lingerie Ohlala, dan naaien wij er indien je dit wenst gratis een Warmste Week label in! Jij krijgt een warm gevoel en wij doneren €5 aan Think-Pink.

Krijg je het er wat te warm van? Geen probleem, het label kun je achteraf heel makkelijk weer verwijderen.

Je kan ook zelf je beha's pimpen: koop zo'n label voor €5 en maak van je beha thuis 'de warmste beha'. Think-Pink en Music for Life zullen je dankbaar zijn!

Meer artikels

De Warmste Week Lingerie Ohlala Steunt Think Pink Jij Ook - Artikel - Lingerie Ohlala

Feestelijke lingerie in weelderige zwarte kant

De feesten staan voor de deur: de perfecte gelegenheid om je te wagen aan lingerie in weelderige zwarte kant.  Van zwarte kanten body tot easy triangle bh en van een streepje bloot tot all the way see-through: voor elke feestelijke outfit hebben we de perfecte lingerie klaar

De Warmste Week Lingerie Ohlala Steunt Think Pink Jij Ook - Artikel - Lingerie Ohlala

Nieuw! Chantal Thomass & Lise Charmel - Stijlvol met een extravagant kantje

Een bh met een uitdagend ritsje, hotpants en jarretellen of zwarte lingerie afgewerkt met Swarovski-steentjes: onze twee nieuwe merken Chantal Thomass en Lise Charmel doen de temperatuur in onze lingeriewinkel en webshop flink stijgen.

Marie Jo Avero Online

Trendkleuren in lingerie - Het najaar kleurt kaki, bordeaux en nude

Passionata, PrimaDonna Twist, Simone Pérèle en andere toppers dompelden hun najaarscollecties onder in de mooiste trendkleuren. Zo spotten we het bh-topje in gedempt kaki, een kanten body in verleidelijk bordeaux en elegante, doorschijnende nude lingerie. Echte eyecandy!

De Warmste Week Lingerie Ohlala Steunt Think Pink Jij Ook - Artikel - Lingerie Ohlala

Ode aan de triangle bh

feestelijke must have

Een beha die aanvoelt als een topje, die zich toont als de ultieme lingerie voor een avondje uit en tegenwoordig met beugel ook geschikt is voor vrouwen met een grote cup. Het is de bralette ofte de triangle bh, en hij maakt dit najaar furore in de nieuwe Ohlala-collecties.

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

OK