Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

De nieuwste lingerie collectie bij Lingerie Ohlala SS21

voorjaar 2021

Minimalistische lingerie, cups overtrokken met fijne tule en versierd met gouden accenten. Eyecatcher: de schouderbandjes met de gouden streep.

Beschikbaar van B tot H cup in beugelbeha, voorgevormd tot G cup!

Chryso 'Natuur' - PrimaDonna lingerie

Thelma 'Tangerine' - Passionata

Delphine 'Wit' - Marie Jo lingerie

Dahlia 'Papaya' - Simone Perele

Modern Joan 'Macaron' - Mey Lingerie

Paloma 'Lily Rose' - Marie Jo

Zomerse, frivole lingerie in een toffe lichtroze print. Afgewerkt met sierlijke en romantische witte bloemenkant. Paloma in de kleur lily rose is een absolute musthave dit voorjaar!

Beschikbaar van A tot E cup in volgende snitten: voorgevormde bh hartvorm (heartshape) , balconnet BH met mousse cups, balconnet beugel BH, beugel BH (tweedelige cup) match met de bijpassende rioslip, tailleslip, hotpants of string.

Dolores 'Glossy Pink' - Marie Jo

Zachtroze lingerie met een speelse retro kant en gevlochten spaghettibandjes afgewerkt met strikjes. Glossy Pink is een zomerse combinatie van glanzend zachtroze en patine.

Van A tot E - cup
Beschikbaar in verschillende snitten: Balconnet met mousse cups, Balconnet beugel BH, Voorgevormde BH hartvorm, Voorgevormde BH ronde vorm, 2delige beugel BH. Match met de bijpassende string, rioslip, retro tailleslip of sexy short.

Celebrity 'Summer Jeans' - PrimaDonna

Luxueuze lingeriereeks in een zomerse denimlook met een hippe retrokant én een sublieme pasvorm.
Beschikbaar in verschillende snitten, van C tot H - cup met bijpassende slips: hotpants, tailleslip, rioslip of string

Deauville 'Silky Tan' - PrimaDonna

Deauville, met z'n legendarische pasvorm in een nieuwe, zomerse kleur 'Silky Tan'. Een tijdloze klassieker!

beschikbaar van B tot J cup met bijpassende slip, tailleslip, short of string

Xavier 'Night Blue' - Marie Jo L'Aventure

Comfort en stijl verzekerd, met deze trendy nieuwe lingerie van Marie Jo L'Aventure shop Xavier in het gedurfde 'night blue' online én in de winkel. Musthave is zeker weten de niet voorgevormde bralette! Match met de bijpassende minislip voor een totale look!

Jane 'Summer Jeans' - Marie Jo

Verleidend decolleté, vrouwelijke snitten en een sublieme pasvorm. Deze tijdloze topper is er nu in een nieuwe, zomerse lichtblauwe tint.
Jane 'Summer Jeans' is beschikbaar in verschillende BH snitten,  van A tot E cup met een ruim aanbod bijpassende slips.

Splendeur Soie - Lise Charmel

Dame de Paris - Marlies Dekkers

Alalia 'Fleur de Printemps' - PrimaDonna

Vrouwelijk en elegantie lingerie van PrimaDonna. Luchtige voile, versierd met shiny bloemenbroderie en glanzende spaghettistraps die je frisse lentelook helemaal af maken!

Beschikbaar van B tot I - cup

Rosalia 'Luminoso' - Marie Jo

Musthave eyecatcher is zonder twijfel de luxueuze hotpants met afneembare jarretelles. Perfect voor Valentijn of voor speciale gelegenheden!

Beschikbaar in verschillende snitten, van push-up tot balconnet bh met halve mousse van A tot E - cup met verleidelijke bijpassende slips.

Jose 'Summer Check' - Marie Jo L'Aventure

Deze coole, vrolijke lingerie van Marie Jo heeft het allemaal! Een uiterst comfortabele - superzachte pasvorm, Een hip ruitenmotief en een 'poppy' kleur. De gestreepte schouderbandjes vormen een tof accent bij elke zomeroutfit. Beschikbaar van A tot E cup in voorgevormde hartvorm, balconnet met mousse cups en beugel BH.

Tarsilia 'Camel' en 'Wit' - Andres Sarda

Livadi 'Summer Rose' - PrimaDonna Twist

Hippe lingerie in een superzacht en glad stofje. Een speelse animalprint en een koket kantje aan de bovencups.

Sophora 'wit' - PrimaDonna

Pure elegantie én een perfecte pasvorm.
Verleidelijke lingerie met kant in een 'tattoo-effect' in een frisse witte uitvoering! Het afneembare bandje accentueert het decolleté

Tiger 'Ivory'⁠ - Andres Sarda

Monolithos 'Melba' - PrimaDonna Twist

Deze bh met mousse cups is volledig glad en supercomfortabel! Het zachte stofje is versierd met een subtiel jaquardmotief. Het roségouden juweeltje op het middenvoor zorgt ervoor dat sensuele curves benadrukt worden.

Instants - Chantelle

Cassiopée 'Bleu Tendre' - Empreinte

Een tijdloze klassieker, volledig naadloos op de cups, afgewerkt met verfijnde kant in een zomers zacht blauw. Beschikbaar in beugel BH en spacer BH tot G - cup

Nathy 'Pearled Ivory' - Marie Jo

Rijke bloemenbroderie in een fris, zomers palet, de hartvorm mousse BH heeft subtiel glanzende gladde cups door het laagje verfijnde tule.

Beschikbaar tot E- cup in balconnet BH, beugel BH triangelmodel, voorgevormde BH halve mousse, hartvorm mousse BH met gladde cups.

I Do 'Santorini Blue' - PrimaDonna Twist

We verleiden jullie graag met het trendy nieuwe zomerkleur van de I Do. Deze lingeriereeks gaat voor een nineties vintagelook in blauwe kantmotieven met een wit boordje. Musthave is zonder twijfel de longline beugel BH !

Beschikbaar van B tot H - cup

Tom 'Limoncello' - Marie Jo L'Aventure

Deze uiterst comfortabele klassieker knalt de zomer in, in een fris citroengeel jasje. Multifunctionele schouderbandjes en superzachte materialen maken van deze lingerie reeks een 'all time favorite' - voor jong en oud!

Beschikbaar in hartvorm met mousse cups, balconnet voorgevormd, 2-delige beugelbh, push-up BH 

Petit Point 'light blue' - Marlies Dekkers

White Nights 'Atoll' - Passionata

Soft Stretch 'Citrus' - Chantelle

Elis 'Fleur de Printemps' - Marie Jo

Lingerie in fris mintgroen, een hippe dessus-dessoutrend, met sensuele kant op de rug en aan de schouderbandjes. Deze lingerie kan perfect onder zomerse topjes en jurken! Het is een veelzijdige bh: ideaal om mee te nemen op reis!

Beschikbaar tot E - cup in verschillende trendy, comfy snitten.

Meer artikels

De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie