Gratis levering in België
5% korting op je volgende aankoop

Ohlala Plus Ohlala Plus, voor vrouwen na borstkankr


Voor vrouwen na borstkanker

Op de bovenverdieping van Ohlala in Lendelede vind je Ohlala Plus. Het is de apart ingerichte lingeriewinkel voor vrouwen met een borstprothese of na een borstreconstructie. Samen met erkend bandagiste Greet ontvangen we je graag en begeleiden we je bij de aankoop van modieuze lingerie en badmode of een borstprothese.

Kijk je even mee?

Gezellig shoppen, kiezen uit modieuze merken: het kan bij Ohlala Plus. We laten je kennismaken met de lingerie van Anita en Amoena, speciaal voor vrouwen na borstkanker, maar begeleiden je evengoed doorheen de collecties van PrimaDonna, Chantelle, Marie Jo, Empreinte, enzovoort. Samen en vol vertrouwen vinden we de lingerie die bij je nieuwe lichaam past.

Een greep uit ons aanbod

Amoena Lingerie Aurelie Slip
Amoena

Slip

EUR 29,95
Anita Care Lingerie Ancona Niet Voorgevormde BH
Anita Care

Niet Voorgevormde BH

Zonder beugel
EUR 69,95
Anita Care Lingerie Malia Voorgevormde BH
Anita Care

Voorgevormde BH

Zonder beugel
EUR 69,95
Amoena Lingerie Mila Slip
Amoena

Slip

EUR 22,95

Maak een afspraak

Ohlala Plus maakt graag tijd voor je vrij. We geven je de ruimte om op eigen tempo je keuze te maken uit ons grote assortiment kwalitatieve protheselingerie, en onze mooie collectie angepaste badmode, speciaal ontworpen voor het dragen van een borstprothese.

Voor protheselingerie en -badmode kan je gewoon langs komen: van dinsdag tot vrijdag (9.30 -12 u. en 13.30 -18.30 u.).

Om een afspraak te maken voor een prothese (enkel op dinsdag), bel 051 620 330 (rechtstreeks bij Ohlala Plus) of vul dit formulier in.

Je kan ook altijd online shoppen.

 

Rijksweg 4
8860 LENDELEDE
+32 51 62 03 30
info@lingerie-ohlala.be

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

OK