Gratis levering in België
Wat is een Spacer BH?

Wat is een Spacer BH?

Een spacer beha komt niet uit de lucht gevallen en heeft ook niets te maken met Star Wars, of een ander ruimtelijk figuur.

De spacer bh is een uitzonderlijk lichte en subtiel voorgevormde bh.

Het materiaal van de spacer bh

De lichtheid heeft de beha te danken aan een lichtgewicht, dubbellaags schuim. In dit schuim bevinden zich luchtzakken waardoor er lucht door de cup kan stromen.
Dankzij deze schuimlaag krijg je een zachte textuur met sponsachtige elementen die je het gevoel geven dat je helemaal niets draagt. Het dunste type padding momenteel op de markt vind je bij de spacer bh, zoals bijvoorbeeld dit model van Chantelle.

De voordelen van een spacer beha

Textuur en materiaal
De grootste voordelen van de spacer beha zijn de textuur en het materiaal. Dit lichtgewicht heeft een zodanig groot draaggemak dat je amper merkt dat je een beha draagt. Comfort alom!

Luchtig
Daarnaast ziet de spacer bh eruit als een gewone T-shirt beha, maar laat je niet misleiden. Door zijn luchtigheid is deze bh ideaal op warmere dagen of wanneer je de neiging hebt om meer te zweten dan anderen. Zoals bij de spacermodellen van Mey

Licht voorgevormde bh
Door de elasticiteit vormt de cup zich op een natuurlijke wijze naar de borst, waardoor je het effect creëert van een voorgevormde bh en tegelijkertijd van de voordelen geniet van een niet-voorgevormd model. De cups van de spacer bobbelen tevens niet zo snel als een voorgevormde T-shirt bh. Check, check, dubbel check.

Niets dan pluspunten en ook de prijs van de spacer speelt in zijn voordeel.
Deze spacer van Mey heb je al voor € 53.
 

Meer artikels

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een bustier bh?

Volgens de online Van Dale betekent een bustier het volgende:

  • bustier (m) 1. topje

Daar zijn we dus niet veel mee, want een bustier beha is meer dan gewoon ‘een topje’. Heel concreet en vooral heel eenvoudig uitgelegd is een bustier een beha zonder bandjes: een strapless bh dus.

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Jane Gold van Marie Jo

We stellen je de nieuwste telg in het Jane - gamma voor. Marie Jo stak deze tijdloze klassieker voor hun herfst winter 2020 collectie in een gouden jasje, uitgevoerd in 2 pasvormen.
Geef je ogen de kost aan deze prachtige lingerie serie, je zal de kleur 'Gold' niet kunnen weerstaan.

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Summer van PrimaDonna

We stellen jullie graag de nieuwe reeks voor van PrimaDonna: Summer
Laat je echter niet misleiden door de naam; Summer is wel degelijk een lingeriereeks van dit najaar.

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

De najaarstrends van 2020 bij Ohlala Lingerie

Er is al veel over gezegd en geschreven, maar dat 2020 een bijzonder jaar is dat iedereen zo snel mogelijk achter de rug wil, is een feit.
Gelukkig kunnen we ons dit najaar optrekken aan enkele prachtige lingerietrends.

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Hierop moet je letten als je een bh koopt voor je kleinere cupmaat

Het is niet omdat je minder grote borsten hebt, dat je er minder aandacht aan moet besteden. Integendeel: bij de aankoop van je bh zijn er een paar dingen waarop je moet letten.
Wij zetten ze even voor je op een rij.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp