Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Wat is een Spacer BH?

Wat is een Spacer BH?

Een spacer beha komt niet uit de lucht gevallen en heeft ook niets te maken met Star Wars, of een ander ruimtelijk figuur.

De spacer bh is een uitzonderlijk lichte en subtiel voorgevormde bh.

Het materiaal van de spacer bh

De lichtheid heeft de beha te danken aan een lichtgewicht, dubbellaags schuim. In dit schuim bevinden zich luchtzakken waardoor er lucht door de cup kan stromen.
Dankzij deze schuimlaag krijg je een zachte textuur met sponsachtige elementen die je het gevoel geven dat je helemaal niets draagt. Het dunste type padding momenteel op de markt vind je bij de spacer bh, zoals bijvoorbeeld dit model van Chantelle.

De voordelen van een spacer beha

Textuur en materiaal
De grootste voordelen van de spacer beha zijn de textuur en het materiaal. Dit lichtgewicht heeft een zodanig groot draaggemak dat je amper merkt dat je een beha draagt. Comfort alom!

Luchtig
Daarnaast ziet de spacer bh eruit als een gewone T-shirt beha, maar laat je niet misleiden. Door zijn luchtigheid is deze bh ideaal op warmere dagen of wanneer je de neiging hebt om meer te zweten dan anderen. Zoals bij de spacermodellen van Mey

Licht voorgevormde bh
Door de elasticiteit vormt de cup zich op een natuurlijke wijze naar de borst, waardoor je het effect creëert van een voorgevormde bh en tegelijkertijd van de voordelen geniet van een niet-voorgevormd model. De cups van de spacer bobbelen tevens niet zo snel als een voorgevormde T-shirt bh. Check, check, dubbel check.

Niets dan pluspunten en ook de prijs van de spacer speelt in zijn voordeel.
Deze spacer van Mey heb je al voor € 53.
 

Meer artikels

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Wat Is Een Spacer Bh - Artikel - Lingerie Ohlala

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp