Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

SOS Ohlala!

Je komt thuis van het werk en het eerste wat je doet is je knellende bh uitzwieren? Je bent veranderd van kledingmaat en jouw lievelingslingerie zit niet meer goed... Je zoekt een gepaste oplossing voor onder jouw party-outfit? Stel je vraag aan onze lingeriestylistes, samen gaan we op zoek naar...
Lees meer

Je komt thuis van het werk en het eerste wat je doet is je knellende bh uitzwieren? Je bent veranderd van kledingmaat en jouw lievelingslingerie zit niet meer goed... Je zoekt een gepaste oplossing voor onder jouw party-outfit? Stel je vraag aan onze lingeriestylistes, samen gaan we op zoek naar de geknipte oplossing!

Ohlala to the rescue!

Schouderbandjes die vaak afvallen?

Heb je last van afvallende schouderbandjes? Pijnlijk is het gelukkig niet, maar vervelend wel! Met de juiste bh maat, en een kwalitatieve bh is het probleem meestal snel opgelost. Als je een bh van minder goede kwaliteit intensief draagt, zal de stretch die in de bandjes zit snel verslijten. 

Een andere snit kan helpen. Bij een T-shirt bh, hartvorm snit, comfortbh of een beugelbh met volle cups zijn de bandjes iets meer naar het midden geplaatst, zodat ze minder snel kunnen afvallen. Neem je een bh met gekruiste bandjes dan is de zaak natuurlijk meteen opgelost... Bij een grotere maat kunnen te los zittende schouderbandjes ervoor zorgen dat je borsten niet genoeg ondersteund (en gelift) worden.

Het kan ook dat je de verkeerde bh-maat draagt. Een kleinere cupmaat of een strakkere omtrekmaat kunnen wonderen doen. Bij een winkelbezoek meet een lingeriestyliste je op, op onze website helpen we je graag op weg met onze bh-meter.

Je slip tekent af onder een nieuwe jurk?

Mijn lingerie tekent af onder mijn nieuwe jurk, vooral op mijn buik en heupen. Hebben jullie een corrigerende slip, die niet insnoert en liefst ook niet aftekent? Body's passen mij minder, ik heb namelijk een verschillende kledingmaat boven en onder.

Wij kunnen je helpen met een shapewear - slip. Je neemt best een model die tot onder de borst komt om zo weinig mogelijk af te tekenen en een gestroomlijnder figuur onder jouw kleedje te creeëren. We hebben modellen met en zonder beentjes, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en 'probleemzones' kiezen we het best passende model.

Deze shapewear zit super comfortabel en blijft mooi zitten (=rolt niet naar beneden!)

Breng indien mogelijk jouw outfit mee tijdens het shoppen. We kijken samen voor een gepaste oplossing!

Beugels die prikken?

Mijn beugel drukt aan de zijkant van mijn borst. Kan ik hier iets aan doen?

Wij krijgen vaak deze vraag, en geven jullie heel graag ons deskundig advies!

Als de beugel prikt in de borst, dan is dat een teken dat de beha te klein is: de beugel mag nooit prikken in de borst. Maar ook als de beugel te ver komt, bijvoorbeeld tot onder de oksel, is de maat niet goed: dan is de bh te groot.

Lot geeft je graag nóg meer info in de behaklas: klik hier

Onmogelijk om een bh op de rug dicht te doen?

'Ik kan mijn bh's niet dichtdoen op mijn rug (door een operatie), mijn bandjes glijden telkens af of ze drukken te veel in op mijn schouders.'

Wij kunnen je helpen met een comfortbh zonder beugels. Daar zitten de bandjes iets meer naar binnen en zijn ze breder dan een gewone bh waardoor de druk beter verdeeld wordt. Zo'n bh is makkelijker om aan te doen doordat er geen beugels zijn en je hem indien nodig vooraan sluiten en daarna draaien. We krijgen heel vaak klanten over de vloer met hetzelfde probleem, dus je komt best eens langs in de winkel. We kijken samen voor een gepaste oplossing!

Meer artikels

Sos Ohlala - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Sos Ohlala - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Sos Ohlala - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Sos Ohlala - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Sos Ohlala - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie