Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Lockdownlingerie voor Valentijn

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Trendalert

“De vraag naar pikante lingerie steeg het afgelopen jaar fors, merkten we bij ons in de winkel. De lockdown en verplicht samen tijd doorbrengen als koppel, verhogen duidelijk het libido.”, aldus Lot van Ohlala. De lingeriesector deed het in dat moeilijke jaar 2020 al bij al goed, maar de vraag naar de pikantere lingerie kreeg echt een boost.

Pittige lingerie

De stijgende vraag naar pittige lingerie vertaalt zich in de veelgevraagde doorzichtige beha’s, porte-jarretelles van Lise Charmel, strings…

Als het maar uitdagend en sensueel is. Ook de doorzichtige hotpants met pikante porte-jarretelles van Andres Sarda doen het goed

Speciale Valentijnseditie

Speciaal voor deze romantische feestdag ontwierp Marie Jo een Valentijnsserie met de klinkende naam ‘Rosalia’. De felle snoepkleurtjes in combinatie met de prachtige, luxueuze, sexy stoffen zijn een voltreffer. Wil jij je partner verrassen met een sexy slipje of see through beha? Aarzel niet om langs te komen. Op donderdag zijn wij zelfs open tot 20u. Tot dan?

Meer artikels

Lockdownlingerie Voor Valentijn - Artikel - Lingerie Ohlala

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Lockdownlingerie Voor Valentijn - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Lockdownlingerie Voor Valentijn - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Lockdownlingerie Voor Valentijn - Artikel - Lingerie Ohlala

Tiger van Andres Sarda lingerie

We stellen je graag de nieuwste serie van Andres Sarda voor! De luxueuze Tiger werd extra feestelijk afgewerkt - met strass en glinsterende schouderbandjes - om 2021 alvast stralend te beginnen.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp