Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Jane Gold van Marie Jo

We stellen je de nieuwste telg in het Jane - gamma voor. Marie Jo stak deze tijdloze klassieker voor hun herfst winter 2020 collectie in een gouden jasje, uitgevoerd in 2 pasvormen. Geef je ogen de kost aan deze prachtige lingerie serie, je zal de kleur 'Gold' niet kunnen weerstaan.
Lees meer

We stellen je de nieuwste telg in het Jane - gamma voor. Marie Jo stak deze tijdloze klassieker voor hun herfst winter 2020 collectie in een gouden jasje, uitgevoerd in 2 pasvormen.
Geef je ogen de kost aan deze prachtige lingerie serie, je zal de kleur 'Gold' niet kunnen weerstaan.

Jane hartvorm met mousse cups

Jane is een basis serie van Marie Jo met hele goeie snitten, nu beschikbaar in een feestelijk jasje: Een royale bloemenprint in goud en zwart, afgewerkt met de kenmerkende Jane-details (bloemenkant en fijne pareltjes aan het middenvoor). Het gekende hartvorm model volgt mooi de lijn van de boezem, waardoor de cups mooi aansluiten. Het leuke extraatje: je kan de hartvorm met mousse cups als halter dragen, door de mutifunctionele bandjes.

Jane push up BH

De Jane push up van Marie Jo is het gekenste model uit de serie. Het is een 'verleidelijke' push up met uitneembare pads (van A tot C -cup) . Door de verfijnde, transparante broderie op de bovencup, creeer je een niet-voorgevormde look. In de grotere cups (D en E - cup) zorgt het plunge effect voor een sensueel decolleté. De bandjes zijn iets fijner, waardoor deze pushup beha perfect te combineren is met jouw feestjurk! Een must-have in jouw lingerielade.

De slips van Marie Jo Jane

Naast de beha's zitten natuurlijk ook prachtige onderstukken in de Jane - collectie.
Match je bh met een string in volledig transparante Jane-kant, een sexy Italiaanse slip die achteraan iets meer uitgesneden is en met éxtra veel broderie afgewerkt werd of...  je kan all the way gaan en kiezen voor een luxestring, een sensueel ontwerp in volledig transparante broderie, de luxe string is breder vooraan en komt achteraan tot halverwege de bips.

Jane Gold van Marie Jo is een prachtige najaarslijn in een feestlijke gouden uitvoering die je bij ons in de winkel en in de webshop kunt vinden (zolang de voorraad strekt!)

Meer artikels

Jane Gold Van Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Jane Gold Van Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Jane Gold Van Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Jane Gold Van Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer
Jane Gold Van Marie Jo - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder

Ontdek de nieuwe collectie in onze digitale folder met handige productlinks.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie