Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

FW21 PrimaDonna Twist - Party glam in de Zwitserse bergen met PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist doet je dromen van een winter vol gezelligheid, warmte en fun. De designers en technici zochten opnieuw de grenzen op, om de pittigste, vrouwelijkste en gewaagdste lingerie te creëren met een geweldige pasvorm voor een grotere cupmaat. De lingeriesetjes spelen in op...
Lees meer

PrimaDonna Twist doet je dromen van een winter vol gezelligheid, warmte en fun. De designers en technici zochten opnieuw de grenzen op, om de pittigste, vrouwelijkste en gewaagdste lingerie te creëren met een geweldige pasvorm voor een grotere cupmaat. De lingeriesetjes spelen in op verschillende moods en stijlen en vertalen ze naar trends als winter whites en warme aardetinten of verleidelijke styles met glitter en kant. Stoer en verleidelijk, smooth of met weelderige kant en sexy details: kies zelf je look en geniet van een magische, sfeervolle winter.

PrimaDonna Twist Abbey Road: retro met satijnglans en kantbloemen

Een fijne triangelbeha die grotere cupmaten goed ondersteunt? Gevonden! Deze bralettes en triangelsnitten – met glanzende stof, fluwelen kantbloemen én transparante details – ogen fragiel maar zitten supercomfortabel.

Must have: de hartvormige beha met triangellook. Een sexy style met mousse cups die vollere boezems stevige support biedt.

PrimaDonna Twist Basel: koket, tijdloos en chic

Een mooie stof die aanvoelt als een tweede huid, een chique parelmoerprint en een koket kantje dat mooi rond je boezem past. PrimaDonna Twist Basel is lingerie met een feestelijke touch, die je perfect elke dag kan dragen. De ideale T-shirt bra!

Tip: donkerblauw flatteert alle huidtypes en oogt net zo tijdloos als zwart.

De sensuele kant-met-meshlook van PrimaDonna Twist Genève

Nog geen rode bh in je lingerielade? Laat deze setjes daar dan verandering in brengen. Ideaal voor een avond uit, om naar het werk te dragen of voor een speciale gelegenheid. Kies zelf je favoriete bh-snit – met of zonder mousse, maar altijd met de beste support voor vollere boezems – en combineer met vier slipjes met kant op de billen. Sexy!

Tip voor onder je feestkledij: de bandeaubody met afneembare bandjes en een verleidelijke open rug.

PrimaDonna Twist Rose Sauvage: triangelsnitten met kant

Fashionable, stoer én verleidelijk: deze lingerie heeft het allemaal. De luchtige triangelbeha’s geven vollere boezems bovendien comfortabele steun dankzij de ingewerkte mousse cups. Nog een kanten slipje erbij en je bent helemaal on trend.

Stylingtip: draag de longline bralette met diep decolleté onder een geklede blazer voor een hippe partylook.

Back to the seventies met PrimaDonna Twist Epirus

Het fijne kantmotiefje van PrimaDonna Twist neemt je mee naar de catwalks van het Parijs, Londen en Milaan van de jaren 70. De kant is bovendien superdun en voorgevormd, zodat je lingerie niet aftekent onder je kledij. De bh’s kan je dus perfect dragen als T-shirt bra.

Trend alert: de deep plunge triangelbh met sexy eyelashkant aan de bandjes en op de rug. Héél mooi met een van de kanten slipjes met eyelashkant aan de billen.

Meer artikels

Fw21 Primadonna Twist Party Glam In De Zwitserse Bergen Met Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Fw21 Primadonna Twist Party Glam In De Zwitserse Bergen Met Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Fw21 Primadonna Twist Party Glam In De Zwitserse Bergen Met Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Fw21 Primadonna Twist Party Glam In De Zwitserse Bergen Met Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Fw21 Primadonna Twist Party Glam In De Zwitserse Bergen Met Primadonna Twist - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie