Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

FW21 - Marie Jo L’Aventure brengt een ode aan de Jazz Age met glitter & glamour, tailoring en rijke kleuren

Marie Jo L’Aventure voert je in de najaarscollectie van 2021 mee naar de Jazz Age, de jaren 20 en 30. De glitter & glamour en warme, rijke kleuren van de roaring twenties zetten de toon in de najaarscollectie van het Belgische lingerielabel. De art-deco invloeden van die tijd zitten mee verweven...
Lees meer

Marie Jo L’Aventure voert je in de najaarscollectie van 2021 mee naar de Jazz Age, de jaren 20 en 30. De glitter & glamour en warme, rijke kleuren van de roaring twenties zetten de toon in de najaarscollectie van het Belgische lingerielabel. De art-deco invloeden van die tijd zitten mee verweven in de designs. De strakke vormgeving en tailoring trend passen perfect bij het DNA van Marie Jo L’Aventure.

De muze van het seizoen is Nancy Cunard, een socialite – of influencer avant la lettre – in de Jazz Age en activiste die ook streed voor gelijke rechten voor vrouwen. De nieuwe lingeriereeksen van het najaar zijn vernoemd naar Cunards netwerk van eigenzinnige schrijvers, kunstenaars, … Zo is Samuel een knipoog naar auteur Samuel Beckett en verwijst Emmanuel naar Man Ray, de Amerikaanse kunstenaar.

Marie Jo L’Aventure Samuel: sporty sexy setjes

Sexy én stoer? Yes, we can! Onze hero-set van dit seizoen, Marie Jo L’Aventure Samuel, combineert een zachte stof met subtiel batikeffect met coole tule en studs. De designers van L’Aventure bewijzen dat de batik trend ook in lingerie tot prachtige texturen leidt. Door de mix met luchtige tule en stoere studs krijgen deze setjes een sporty sexy look.

Marie Jo L’Aventure Tom: sprankelend in aubergine

Tom is de iconische Marie Jo L’Aventure-reeks die doorheen de jaren al heel wat vrouwenharten veroverde als ideal t-shirt bh, met z’n toppasvorm en elegante looks. De nopjes op de schouderbandjes geeft de serie een heel herkenbare, frivole touch. Dit najaar verrast Marie Jo L’Aventure Tom met een rijke, dieppaarse tint en subtiele glitterstof, helemaal on trend voor het najaar.

Marie Jo L’Aventure Robert: tailoring trend

Tailoring is een blijver in de modetrends. Met een geruite stof en strakke, zwarte accenten vertaalt Marie Jo L’Aventure Robert de trend naar lingerie. De setjes in deze lingerieserie zijn no-nonsense, een tikje androgyn én tegelijk heel elegant!

Marie Jo L'Aventure Emmanuel: clashing prints

Met twee clashing prints, een bloemenmotief en zebraprint steelt Emmanuel de show. De verrassende combinatie van trendkleuren en -prints, kenmerkend voor Marie Jo L'Aventure, zorgt voor een gedurfde, uitgesproken look. Details, zoals de gefronste schouderbandjes, geven de lingerie een extra originele twist. Show dus gerust je bh straps bij je outfit.

Marie Jo L’Aventure Richard: lingerie met een stoer kantje

Hedendaagse kanten lingerie in twee tijdloze tinten, classy zwart en warm terracotta: dat is Marie Jo L’Aventure Richard in een notendop. De setjes verleiden met stoere, grafische kant. Vooral de hippe longline bh’s springen in het oog. Mix en match ze met de hoge tailleslip die extra hoog uitgesneden is aan de benen. Ook de body is een must-have style voor fashionista’s!

Meer artikels

Fw21 Marie Jo L Aventure Brengt Een Ode Aan De Jazz Age Met Glitter Glamour Tailoring En Rijke Kleuren - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Fw21 Marie Jo L Aventure Brengt Een Ode Aan De Jazz Age Met Glitter Glamour Tailoring En Rijke Kleuren - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Fw21 Marie Jo L Aventure Brengt Een Ode Aan De Jazz Age Met Glitter Glamour Tailoring En Rijke Kleuren - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Fw21 Marie Jo L Aventure Brengt Een Ode Aan De Jazz Age Met Glitter Glamour Tailoring En Rijke Kleuren - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Fw21 Marie Jo L Aventure Brengt Een Ode Aan De Jazz Age Met Glitter Glamour Tailoring En Rijke Kleuren - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie