Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Feestelijke lingerie

Elk feest start én eindigt met lingerie. Maar het gepaste setje vinden voor een feestelijke outfit is geen sinecure, zeker in de zomer.  Gelukkig is ons Ohlala-team er, zij tippen je de lingerietoppers voor het communie-, huwelijk- en tuinfeestseizoen.

Strapless bh en shapewear

Een topper voor zomerfeestjes is de strapless bh, in combinatie met een shapewear slip.

 Bustier-beha's zijn heel vaak voorgevormd, zodat ze ook zonder bandjes hun pasvorm behouden. Een goed zittende strapless beha mag niet snoeren maar zakt ook niet af. Deze modellen zijn beschikbaar in neutrale kleuren, zo kan je je lingerie mooi afstemmen op je outfit. Is dat een felgekleurd ensemble, dan match je deze best met lingerie in een iets donkerdere - of net in een nudetint. De ideale combinatie maak je met een bijpassende licht corrigerende slip. Geen zichtbare naden en je kledij valt mooi door, zo voel jij je op en top vrouwelijk én comfortabel.

(Ohlala-tip: breng je outfit mee om te passen in de winkel, zo kunnen we samen naar de perfect matchende lingerie zoeken!)

Een strapless beha shop je hier
Vind het perfecte shapewear slip hier

PrimaDonna | Cheyney

Een fancy powerlook voor het werk of party lingerie die heerlijk zit: PrimaDonna Cheyney is exclusieve lingerie die elke outfit naar een higher level tilt. Sophisticated, sexy en met de allerbeste steun voor je vollere boezem – op en naast de dansvloer. High fashion waarmee je alle kanten op kan.

PrimaDonna | Cheyney
Primadonna Lingerie Slip

PrimaDonna Slip

 
Primadonna Lingerie String

PrimaDonna String

 
Primadonna Lingerie Beugel Bh

PrimaDonna Beugel BH

 
Primadonna Lingerie Tailleslip

PrimaDonna Tailleslip

 
Primadonna Lingerie Jarretelles

PrimaDonna Jarretelles

 
Primadonna Lingerie Beugel Bh

PrimaDonna Beugel BH

 
Primadonna Lingerie Short

PrimaDonna Short

 

SOS plakbeha

Geef je binnenkort je ja-woord in een droomjurk met een diepe of doorschijnende rugdecolleté? Of kocht je de ideale zomerjurk maar kan je er geen gewone beha onder dragen? Dan raden wij jou een plakbh aan!
Plakbeha's kan je ook op onze webshop vinden, maar niet omruilen (om hygienische redenen)
Twijfel je welke maat je best neemt? Contacteer ons of kom langs in de winkel. 

(Ohlala-tip: heb jij een plakbh aangekocht? Vermijdt dan bodymelk en parfum op het gedeelte waar de plakbeha komt te zitten!)

Bekijk hier het filmpje 'Is een plakbeha betrouwbaar?'

Trendy triangle

De triangle bh is erg populair, ook voor huwelijken of communiefeesten

(Ohlala-tip: Een niet-voorgevormd triangel-model lukt perfect onder bovenkledij met een V-decolleté maar de verticale naad print soms door bij lichte stofjes)

Je vindt je trendy triangle beha hier

Iconische klassiekers

Met échte lingerieklassiekers als Avero, Jane van Marie Jo of Couture en Madison van PrimaDonna scoor je altijd.

Feestlingerie passen in de winkel: kom op tijd!

Krijg je graag persoonlijk advies bij het kiezen van jouw bruidslingerie? Plan dan ten laatste twee weken voor de eerste echte pasbeurt van je bruidsjurk een bezoekje aan de winkel van Ohlala in Lendelede. Zo is er nog voldoende tijd om aanpassingen te doen of eventueel een nodige bestelling te plaatsen.

Vier je dit jaar een communie en wil je stralen in je nieuwe outfit? Stem er dan je feestelijke lingerie perfect op af. Breng je kledij mee naar de winkel. Zo kunnen kleuren en model mooi gematcht worden.

Meer artikels

Feestelijke Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Feestelijke Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Feestelijke Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Feestelijke Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Feestelijke Lingerie - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie