Gratis verzending in België | Nederland vanaf 125€
Deze lingerie draag je in SS21

Deze lingerie draag je in SS21

Als het van ons afhangt gaan de koudere maanden snel over in de lentemaanden. Want dat betekent: een nieuw seizoen en dus nieuwe trends in lingerieland.

Grosso modo is er één grote trend waar je deze lente/zomer niet naast kan kijken: fluo.

Fluo Lingerie

Deze lente hoeven we maar één trend te volgen. En da’s maar goed ook, want na een pittig jaar mag het voor ons allemaal een pak eenvoudiger. Wat je ook aantrekt onder je kleren, zorg dat het een fluo kleurtje is.

Fuchsia, neon oranje en limoncello

Marie Jo spant de kroon met hun ‘Rosalia’-serie. Felroze en fuchsia beha’s met fluo-oranje naden, biesjes en accenten. Ook hun besteller de ‘Tom’-serie krijgt er een nieuw limoengroen kleurtje bij. Fleuriger wordt het niet.

Kleurrijke Twist

Ook PrimaDonna Twist is helemaal mee met de lingeriemode anno 2021. Het merk bracht de ‘First Night’-serie uit waarbij diep ‘electric blue’ gecombineerd wordt met sexy kant. Maar niet alleen felblauw komt terug in de collectie. Fuchsia roze komt terug in de ‘Epirus’- en de ‘Delight’-serie. Of wat dacht je van de snoepkleurtjes pastelgroen en -roze bij ‘Livadi’ met luipaardprint? Wij worden er helemaal wild van!

Scoor je nieuwe fluo lingeriesetje bij ons op de webshop of in de winkel. Nu nog wachten op de fluitende vogeltjes!

Meer artikels

Deze Lingerie Draag Je In Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Ohlala over verschillende generaties heen

Als meisje, als volwassen vrouw, als mama, als oma … In elke fase van ons leven willen we ons zelfzeker voelen. Wist je dat lingerie hierbij een grote rol speelt? Of het nu om een pas bevallen moeder gaat of een jong meisje dat voor het eerst een beha aan moet, vaak kunnen we op deze kwetsbare momenten letterlijk en figuurlijk steun gebruiken. De dames achter Ohlala kennen deze momenten beter dan wie ook.

Deze Lingerie Draag Je In Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedingsbh van PrimaDonna heeft daarom niet alleen een perfecte pasvorm voor je grotere cupmaat, met een handig, gepatenteerd design voor mama’s die borstvoeding geven. Het is bovenal ook stijlvolle lingerie waarin je je op en top vrouw voelt.

Deze Lingerie Draag Je In Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Wat is een longline bh?

In 2021 is de longline bh hip en happening. De kans dat je het nu in Keulen hoort donderen is groot, maar als je hem ziet weet je ongetwijfeld over welk type beha het gaat.

Deze Lingerie Draag Je In Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

De nieuwste badmode collectie bij Lingerie Ohlala

Na een turbulent jaar beseffen we meer dan ooit dat de trip belangrijker is dan de bestemming: schoonheid en kleur vind je overal. Laat je meevoeren door onze verrassende, hippe badmode met een luxueuze toets. Voor een ontspannende vakantie in de achtertuin, een rustig plekje in de zon met een lekker drankje erbij of een zomerse trip door eigen land. Laat die summervibes maar komen, we've got you covered!

Deze Lingerie Draag Je In Ss21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Lockdownlingerie voor Valentijn

Binnen enkele dagen springen de rode hartjes uit onze computerschermen en worden we overstelpt met romantische tips en cadeaus. Als er één trend is die we bij Ohlala de afgelopen lockdownperiodes opmerkten, dan is het dat het allemaal wat pikanter mag.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie
Telefoon
WhatsApp