Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting
Afbeelding

De Ohlala! swimwear collectie 2020

Zon, zee, strand en dan het liefst afgewerkt met een wuivende palmboom en een cocktail in je hand. De zomer(vakantie) is in zicht en waar je ook naartoe trekt: een nieuw badpak past altijd in je koffer. De swimwearcollectie van Ohlala! ziet er deze zomer weer veelbelovend uit.

Color blocking badmode

Of je nu voor een bikini, tankini of een badpak kiest, deze zomer loop je langs het zwembad in felle kleuren. Color blocking alsof het niets is. Combineer de ene felle kleur met het andere en zorg dat je opvalt tussen de kleurrijke parasols. De Marie Jo Cruisecollectie (waarom enkel Marie Jo) combineert verschillende stijlen en naast tijdloze kleuren als zwart en beige mag het allemaal wat kleurrijker. Vooral ‘fushia’ is hier een echte winnaar.

De hippe prints en sexy uitsnijdingen van de merken Beachlife , Watercult en Banana Moon doen ons jonge modehart sneller slaan.

Marine vibes

Wit en blauw zijn dit seizoen enorm hip. Zet je kapiteinspet op en schreeuw voluit “Aye aye captain!”. De kleur ‘navy blue’ is een passe-partout en als je daarbij het frisse wit combineert, ben jij misschien wel de klassieke schoonheid waar elke schipper op zit te wachten. Zowel PrimaDonna, Marie Jo, Opera als Lise Charmel vallen als een blok voor de marinestijl.

De retro tailleslips zijn helemaal terug van weggeweest. Marie Jo Swim hult zich in de seventies en laat zich verleiden door deze retrostijl. De hoge slips en de polkadots plaatsen ons in de teletijdmachine waarin we teruggekatapulteerd worden naar de jaren ‘70. 

Niet alleen Marie Jo maar ook andere merken als Opera, Sunflair en Watercult kiezen dit jaar voor retro tailleslips.

Het populaire badpak

Ja hoor, deze zomer zijn badpakken gelukkig wederom niet weg te slaan uit alle swimwearcollecties. Ze zijn hipper dan ooit. De badpakken van PrimaDonna en Marie Jo komen in verschillende stijlen en kleuren waardoor iedereen zijn gading vindt. Beachlife gooit het dan weer over de meer sexy boeg. Ook deze topmerken vind je in onze online shop :  Charmline, Nuria Ferrer, Opera , Twin-set.

David Dupont, designer Marie Jo Swimwear, zegt hierover zelf het volgende: “Onze cruisecollectie vertrekt vanuit de sierlijke en vrouwelijke silhouetten van de seventies, met elegante uitsnijdingen, luxueuze details en tijdloze snitten. Het resultaat is een premium swimwearcollectie, waarin vrouwelijkheid en stijl centraal staan".

We steken het niet onder stoelen of banken: pasvorm is bij bikini’s, badpakken en tankini’s van cruciaal belang. Bij Sunflair en PrimaDonna hebben ze dit alvast goed begrepen

Rust in de vorm van ‘swimwear’

De badpakken en bikini’s van Marie Jo zijn deze zomer opvallend rustig qua kleur. Zwart en beige - al dan niet gecombineerd met elkaar - spannen de kroon. Elk stuk werd afgewerkt met een subtiel streepje glitter of goud, zodat het luxegevoel niet achterwege blijft. 

Voor deze reeks haalden de makers hun inspiratie uit Marrakech. Vergeet geen sjaaltje in je haar te knopen, zodat je je volledig in tropische oorden waant.

Het is duidelijk dat Marokko menig ontwerpershart op hol liet slaan bij het ontwerpen van hun swimwearcollecties voor 2020, want ook PrimaDonna en Opera halen hun gading uit dit land. Stijlvol en pure klasse, daarmee scoort Opera keer op keer.

Meer artikels

Blog Swimwear Collectie 2020

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Blog Swimwear Collectie 2020

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Blog Swimwear Collectie 2020

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Blog Swimwear Collectie 2020

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Blog Swimwear Collectie 2020

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie