Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

De nieuwste lingerie collectie bij lingerie Ohlala SS22

Ben jij klaar met de winter? wij ook. De nieuwe collectie begint stilletjes aan binnen te komen en we snakken al naar de zomer! Lichte pastelkleurtjes, trendy neonkleuren en pittig zwart? Spring Summer 2022 heeft voor elk wat wils in petto Ontdek de collectie online en scroll even...
Lees meer

Ben jij klaar met de winter? wij ook. De nieuwe collectie begint stilletjes aan binnen te komen en we snakken al naar de zomer!

Lichte pastelkleurtjes, trendy neonkleuren en pittig zwart? Spring Summer 2022 heeft voor elk wat wils in petto

Ontdek de collectie online en scroll even hieronder

Ready to fall in love at first sight?

Een superverleidelijke longline triangel-bh met extra veel kant. Een sexy look, met een comfy fit! In de First Night - reeks is er ook een voorgevormde balconnet Bh beschikbaar. 'Pomme d'Amour' is een fris rood uit de nieuwste zomer collectie, classy 'Zwart' is het hele jaar door beschikbaar!

• C tot G - cup •

Sensuele zwarte zomer-lingerie van Lise Charmel

Een uitdagende maar verfijnde lingerielijn, Ontdek L'Amour en Liberte: verleidelijke zwarte transparante mesh en kant worden gecombineerd met een royale warm-fuchsia bloemenbroderie. Ga je voor een sexy bralette, push up Bh of balconnet beugelbh? #nowinstore

• A tot E cup °

Sexiness voor elke dag

Sexy lingerie die zo comfortabel zit dat je ze elke dag kan dragen? Meet PrimaDonna Vya - lingerie met een heerlijke fit en een pittige look.

Gespen, chokers, sierbandjes en transparante mesh. Verleidelijker wordt het niet!

▸C tot H cup 

Spice up your summer

Lingerie met weelderig kant en een super vrouwelijk silhouet. De schouderbandjes met kant zijn bijna te mooi om te verbergen onder je outfit. Absolute Must-have in deze reeks is de balconnet in longline - stijl met gladde 'glinsterende' mousse cups. Shop Elis in de roze powertint 'Spicy Berry' vanaf NU in onze winkel én online
• cup A tot E •

Een tijdloze lingerie-klassieker in fris groen, om van te snoepen!

Deze klassieke schoonheid heeft over de jaren heen al menig harten en boezems verleid! De kenmerkende gewafelde stof in combinatie met de geborduurde madeliefjes - maar ook het ruime aanbod pasvormen - maken van deze ‘never out of stock’ serie een absolute musthave!

Ontdek Avero in de friszoete tint 'Apple Sorbet' nu in de winkel en op onze webshop

A tot F - cup

De invisible force van Marie Jo Jane

Deze absolute TOP-reeks van Marie Jo is er nu in een lichte zandtint met een rijke glans 'Pale peach'

van A- tot E- cup in verschillende pasvormen!

Classy olijfgroen met een goudkleurige glans

De mousse T-shirtbh met hartvormige snit van Marie Jo L’Aventure Tom schittert met een subtiele zebraprint in classy olijfgroen met goudkleurige glans. een echte Eyecatcher! De bandjes voegen sparkle toe aan je outfit.

Andres Sarda pakt uit met witte musthave lingerie

Frisse, puur witte lingerie - subtiel versterkt door het contrast van verticale strepen.

Ontdek 'Johnson' - beschikbaar van B tot E - cup

Een lingerie-klassieker die klaar is om jullie harten (opnieuw) te veroveren!

Dé tijdloze klassieker Deauville is er nu in scarletrood! Een sublieme pasvorm, super comfortabele snit en een elegante look voor vrouwen met een grotere cupmaat. De multicolor kant op de bovencups creeërt een weelderig silhouet.

Een lingerie musthave met een super-luxueuze uitstraling.

• B tot K - cup •

Sensuele powerlingerie

Marie Jo L'Aventure Suto verrast met originele kant en strakke details. Pittige lingerie die als gegoten zit in sensueel, classy zwart. #musthavelingerie  Beschikbaar van cup A tot E in Push up BH, voorgevormde BH hartvorm, niet voorgevormde body en longline beugel BH

Andres sarda pakt dan weer uit met de Johnson lijn: spectaculaire lingerie in sexy zwart met strakke verticale strepen. Beschikbaar in body, beugelbh en voorgevormd balconnet bh

Voel je uiterst elegant en zelfverzekerd in deze sensuele, tijdloze lingerie.

Meer artikels

De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie