Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

De nieuwste lingerie collectie bij Lingerie Ohlala FW21

Cassiopee 'Grenat' - Empreinte

Space Odyssey, Petit Point & Intamable Teuta - Marlies Dekkers

Tristan 'Fusion' - Marie Jo L'Aventure

Trendy lingerie met de zebraprint op de cups en de luipaardprint opzij. Een echte eyecatcher in een verrassende mix van twee animal prints in warme tinten.
Tristan 'Fusion' - Marie Jo L'Aventure - A tot F cup - Verschillende pasvormen beschikbaar

Montaigne 'Zwart' - Chantelle

I Do 'Toffee' - PrimaDonna Twist

Orlando 'Deep Cherry' - PrimaDonna

Een driedelige beugelbh met een unieke pasvorm en een moderne, luchtige look. Subtiel glanzende broderie in de cups en op de schouderbandjes doen je huid stralen. In de warmrode herfsttint 'Deep Cherry' ben je dit najaar helemaal on trend. Ook beschikbaar in body - C tot H cup

Initials 'Zebra' - Chantal Thomass

Anna 'Amarena' - Marie Jo

Kies je voor Anna, dan kies je voor een heel vrouwelijke, geraffineerde look. Een lichte streepjesstof bedrukt met een rijkelijke bloemenprint, in de prachtige donkerroze kleur 'Amarena'  die je boezem mooi omvat - in combinatie met verfijnde kant die ook de schouderbandjes siert

Beschikbaar in balconnet met mousse cups, voorgevormde bh in hartvorm en beugelbh. Van A - tot E cup

Belgravia 'Zwart' - PrimaDonna

Lingerie met een sexy en chique look. Luxueuze broderie all-over: aan de cups, de zijpanden, op de rug en de schouderbandjes. Zwarte gestileerde broderierozen op roze tule. Sexy en edgy!

Ontdek Belgravia op onze webshop én in de winkel
Beschikbaar in beugelbh, balconnet bh, triangelbeha.

C - tot H cup

Amoroso 'Spitzendruck' - Dacapo

Johan 'Ocean' - Marie Jo L'Aventure

Ontdek Johan, de ideale T-shirtbh! Een hippe print, toppasvorm met gladde mousse cups én verfijnde details zoals een glitteraccent in de schouderbandjes: dat zijn de troeven van deze bh. Beschikbaar in voorgevormde bh hartvorm, balconnet bh met mousse cups en beugelbh.

Sophora 'Kaki' - PrimaDonna

sexiness, comfort én een superluxueuze look met de Sophora lingerie van PrimaDonna - Tone op tone kaki creëert een edgy tattoo-effect. De afneembare sierbandjes accentueren je vrouwelijke decolleté. Mooi onder een top met V-hals! Trendy, makkelijk te combineren én mooi bij elk huidtype. Kaki is het nieuwe zwart!

Serena 'Chestnut' - Marie Jo

Heerlijke herfstlingerie, de rijke broderie geeft een weelderige look. Aardetinten, zoals Chestnut, zijn helemaal on-trend, ook in lingerie! Beschikbaar in balconnet met mousse cups, push-up met uitneembare kussentjes, beugelbh en voorgevormde bh 'hartvorm'. NU binnen!

Maxime & Brooklyn - Passionata

Swing 'Poudre' en Neon 'Rose Ombre' Simone Perele

Luxurious & Legendary - Mey Lingerie

Wear to WOW!

Ontdek de nieuwste collectie van MEY nu online én in de winkel.

Swan 'Noir & Plume' - Empreinte

Gesofisticeerde, luxueuze lingerie. Broderie op de ondercups die naadloos overloopt in sexy tule - afgewerkt met gouden sparkles. Gooi er wat glitter tegenaan, je verdient het! Now in store!

Neon 'Rose Ombre' - Simone Perele

Onzichtbaar en tijdloze strapless lingerie. Voorgevormde bandeaubeha in tricot en satijn met beugels met gladde cups, multipositioneerbare verwijderbare bandjes.

A tot D cup

Richard 'Zwart' - Marie Jo L'Aventure

Hou je van de look van een topje maar wil je toch het comfort van een beugelbh? Dan is deze transparante, kanten beugelbh met longline echt iets voor jou. Dit topje heeft een jonge, frisse en sensuele look en biedt tegelijk topsteun. De kant krijgt een moderne toets door de combinatie met een strakke elastische boord. Zwart is een must-have tint in lingerie.

Hyde Park 'Gris City' - PrimaDonna

Elegante lingerie van een zacht printstofje en glansbroderie - met de typerende PrimaDonna pasvorm #absolutemusthave
Hyde Park in het glanzend grijsblauwe 'Gris City' uit de nieuwste PrimaDonna collectie is beschikbaar tot I cup in beugelbh. Ook verkrijgbaar in body en traingelbh!

Tamara 'Bourgogne' - Andres Sarda

Andres Sarda pakt uit met een flamboyante, gedurfde lingerie reeks in warm fuchsia en scarlet rood. Musthave kleuren voor dit najaar als je 't ons vraagt.
Shop je nieuwe favoriete lingerie met een pittig kantje online en in de winkel!

Geneve 'Lipstick' - PrimaDonna Twist

Hippe én heel verleidelijke lingerie met kantdetails die je decolleté accentueren. je decolleté en loopt elegant door in de straps. De kantdetails op de rug komen perfect tot hun recht onder een outfit met een open rug. Ga voor een stralende winterlook met Lipstick: een dieprode tint met een hint van fuchsia. beschikbaar in voorgevormde bh 'heartshape', balconnet met mousse cups, sexy 3delige beugelbh en een body met voorgevormde cups en prachtig rugdetail // van C tot G cup

Dolcissima - Dacapo

Sevas 'Aubergine' - PrimaDonna

Prachtige beugelbh van glanzende stof met een rijke bloemenprint en chique broderie aan de bovencups. De mix van trendy auberginetinten brengt kleur in je winterse lingerielade. #musthave

van B tot I cup

Gloria 'Zwart' - Marie Jo

Verfijnde, sensuele lingerie met sierlijke bloemenbroderie op de cups en een effen stof in het bandje. Drie fijne spaghettibandjes vormen een sierlijk accent… Geraffineerd tot in de details! Ontdek Gloria in tijdloos chic Zwart. Nu binnen!

Robert 'Zwart' - Marie Jo L'Aventure

100% boss girl! Kokette lingerie met een knipoog naar de tailoring trend. De modieuze, geruite stof krijgt extra power dankzij de zwarte accentboordjes.

Beschikbaar van A tot E cup in verschillende pasvormen

Richard 'Bossa Nova' - Marie Jo L'Aventure

Fan van het comfort van mousse cups? De mousse bh hartvorm uit de Richard reeks verleidt met hippe kanten looks en verfijnde, transparante schouderbandjes in moderne kant. Ontdek Richard in de trendy terracottatint 'Bossa Nova' van A tot E - cup in verschillende pasvormen.

Moments 'Soft Pink' - Hanro

Een Bestseller: vrouwelijk, tijdloos en elegant. Zacht bralette in fijn, gemerceriseerd premium katoen met hoogwaardige Franse textronische kant. Subliem draagcomfort! Beschikbaar van A tot D - cup

Marlies Dekkers lingerie

Gamila 'Charbon' - PrimaDonna

Een klassiekere snit met de sublieme PrimaDonna fit!  Wij zijn fan! ontdek Gamila in alle beschikbare pasvormen (van C tot H cup) op onze webshop én in de winkel.

First Night 'Plant Green' - PrimaDonna Twist

De musthave longline triangel-bh in hippe kantlook is er nu in een zacht mosgroen.

Samuel 'Suede Touch' - Marie Jo L'Aventure

Power lingerie met een suède toch - ontdek de nieuwste telg in de Marie Jo L'Aventure collectie

Avero 'Atlantic Blue' - Marie Jo

Jullie all-time favourite is nieuw binnen in een lichte, denimblauwe kleur! Atlantic Blue is een lichtblauwe tint op een zacht glanzende stof. De typerende schouderbandjes kregen een extra 'sparkly touch' . Kom deze prachtserie NU bewonderen in de winkel én online

Tellement Glamour 'Rubis' - Lise Charmel

Hedona & Parisian Allure - Chantelle

Mey Lingerie

Het merk Mey is stillaan niet meer weg te denken uit ons assortiment: onder andere de sublieme mooi omsluitende pasvorm, de zachte materialen en lichte cups zorgen ervoor dat deze toppers de deur uitvliegen. Wear to WOW!

Swing 'Poudre' & 'Vert Agate' - Simone Perele

Joanna 'Forrest' - Marie Jo

Hou je van het comfort van een T-shirtbh met mousse cups, maar wil je toch geen doorsnee gladde bh? Dan is deze mousse bh met delicaat bloemendessin echt iets voor jou. De fijne schouderbandjes met goudkleurig accent geven extra flair aan dit elegante model.

East End 'Rouge Boudoir' - PrimaDonna Twist

Fantastische pasvorm in een superzacht stofje met rekbare geometrische kant aan de bovencups die perfect past rond je lichaam. Met schouderbandjes van strakke kant en een roségouden juweeltje middenvoor. Shop deze topper online én in de winkel

Emmanuel 'Midnight blue' - Marie Jo L'Aventure

What you see is what you get!
Een gedurfde, overtuigende en verleidende look met een verrassende mix van twee hippe prints.

Basel 'Majestic Blue' - PrimaDonna Twist

Op en top PrimaDonna Twist: deze winterse, kokette look in het flatterend donkerblauwe 'Majestic Blue' heeft een chique parelmoerprint. Beschikbaar in voorgevormde bh, balconnet met mousse cups en beugelbh

• van C tot G - cup •

Margaret 'Evening Blue' - Andres Sarda

Voorgevormde bh met subtiel kleurcontrast. De binnencups creëren een ronde vorm en centreren de borsten op natuurlijke wijze, zodat de bh perfect aansluit op je lichaam. Evening Blue is een elegant alternatief voor zwart en wordt gecombineerd met koper.

Petit Bijou 'Reptile' - PrimaDonna Twist

Sportieve én glamoureuze lingerie in een gladde stof met coole kaki reptielenprint afgewerkt met subtiele gouden sparkles. Een trendy neutral die niet mag ontbreken in je lingerielade!

Amalie 'Bronzo d' Oro' - Marie Jo

Deze fashionable lingerie verrast met een vernieuwend kanten motief dat afgeboord is met een edgy dierenprint. Wedden dat deze eyecatcher je overtuigt door z'n looks, z'n pasvorm en verfijnde details! In een trendy bronstint met goudkleurige accenten waarvoor je zo smelt.

Allure & Cassiopee - Empreinte

Day to Night 'Paprika' & Waltz - Chantelle

Comfy én sexy lingerie. Hippe triangelbh's met extra push-up mousse of een met kant overtrokken spacermodel? Verfijnde kant, diep decolleté, sexy details en perfecte pasvormen: Ontdek de prachtige wintercollectie van Chantelle!

Palace Garden 'Saffier Blauw' - PrimaDonna

Luxueus en kleurrijke lingerie, bedrukte voile met broderie van oriëntaalse bloemen die je decolleté doet oplichten. In een warme blauwe tint die de huid een prachtige gloed geeft...

Epirus 'Zwart' - PrimaDonna Twist

Een comfy fit en coole vintagekant all-over kant die niet aftekent onder je kledij.
Beschikbaar in beugelbh, voorgevormde t-shirt BH, verleidelijk balconnet met mousse cups, en last but nog least een super hippe triangelsnit met extra diepuitgesneden cups… Nu al je favoriete daily lingerie óf party lingerie

Leda 'Night Blue' - Marie Jo

op en top Marie Jo, ontdek Leda: Verfijnde, elegante lingerie met grafische bloemenbroderie, en een verleidelijke pasvorm.

Dream Today & Marta - Passionata

Lausanne 'Golden Shadow' - PrimaDonna

absolute lingerie essential!
Tijdloze lingerie in een prachtige stof met streepjestextuur, versierd met glansbroderie. In de stijlvolle kleur 'Golden Shadow' met subtiele glansaccenten.

Lumino 'natuur' - PrimaDonna Twist

Prachtige lingerie met fijne stretchkant in een subtiel snakeskin-motief. De schouderbandjes hebben een ingebreid motief en zijn zeer dun afgewerkt. De prachtige winter white - natuurtint speelt elegant met het licht.⁠

Ellen 'Cream' en 'Bois Brule' - Empreinte

Deze prachtige nieuwe lingeriereeks van Empreinte ligt nu in onze winkel! Beschikbaar in een donkerbruine tint of in winters vanille. Welke kleur vind jij het mooist?

Champs Elysees en Instants - Chantelle

Luzern 'Pink Brandy' - PrimaDonna Twist

De sublieme Twist-pasvorm in een satijnstofje met een subtiel glinsterend zebramotief. De terracottatint geeft een warme uitstraling en flatteert alle huidtypes! beschikbaar in voorgevormde T-shirt bh met hartvormige mousse cups, voorgevormd balconnet en beugelbh. overtrokken met een satijnstof.

Tom 'Aubergine' - Marie Jo L'Aventure

Voor de echte 'Tom' Lovers! Deze topper is nu beschikbaar in een paarsbruin 'aubergine' afgewerkt met een fijne glitter. Nóg mooier in het echt!
Heartshape, balconnet, push-up ... ga samen met een van onze lingerie stylistes op zoek naar de gepaste snit voor jouw boezem.

Dromeas - PrimaDonna Sport

ontdek PrimaDonna Dromeas! Sport BH met beugels - voorgevormd en niet voorgevormd - met bijpassende sportkleding.

Gythia 'Malva Ash' - PrimaDonna

Beugelbh met een burleske uitstraling. Versierd met een all-over print van kantbloemetjes, met matching broderie aan de bovencups en middenvoor. Malva Ash is een prachtige print van zwarte kantbloemetjes op een achtergrond in oudroze. Beschikbaar van B tot H - cup

Jane 'Red Copper' - Marie Jo

Een verleidelijke push up met een sensueel decolleté. (uitneembare pads in A-, B- en C-cup) Red copper is een flatterende roze kleur met rijke, glanzende broderie. Ook beschikbaar in hartvorm en balconnet met mousse cups.

Andres Sarda

Frivoliteit, sexiness en sublieme fit! Ontdek Eden Rock, Raven en Margaret nu in ons assortiment 'Luxelingerie'

Lise Charmel

Het eerste deel van de nieuwe collectie is er! Luxueuze materialen, delicate details - op en top Franse allure! ontdek de series 'Sublime en Dentelle, Magie Saphir, Seduction Cavaliere' NU in onze winkel én online

Christy 'Light Tan' - Marie Jo

Gezocht en gevonden: een comfortabele mousse T-shirtbh met gesofisticeerde looks! Het speelse randje aan de cups accentueert het decolleté. De kleur 'Light tan' is een neutral: een frisse must-have tint in je lingerielade. Beschikbaar in voorgevormde balconnet en bh hartvorm met bijpassende neutrale slips.

Deauville 'Nightshadow Blue' - PrimaDonna

Deze tijdloze topper met legendarische pasvorm en elegante, luchtige look. is er nu in een trendy denimblauw 'Nightshadow Blue'. Subtiel glanzende broderie in 3 tinten op de cups en schouderbandjes flatteren elk huidtype! Beschikbaar in verschillende snitten van B tot H - cup

Air Control en Extreme Control - Anita Active

De bestselling voorgevormde sportbh van Anita is er in een nieuwe uitvoering, met een uitdagende leopardprint! (5544 - Air control)

Liever zonder mousse cups? kies voor de Extreme Control: Een stevige niet-voorgevormde sportbh van Anita met bronzen details! (5527 - Extreme control)

Madison 'Satin Taupe' - PrimaDonna

Driedelige beugelbh met frisse ruitjes en sensuele kant aan je decolleté en je schouderbandjes. Satin Taupe is een winterse taupetint. Mooi bij donkere en lichte huidtypes. Je shopt deze lingerie met sublieme fit NU in de winkel én online. Deze klassieker is ook in voorgevormde uitvoering beschikbaar van B tot I - cup

Meer artikels

De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Fw21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Fw21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Fw21 - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Fw21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
De Nieuwste Lingerie Collectie Bij Lingerie Ohlala Fw21 - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie