Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

De nieuwste badmode voor zomer SS22

Flashy kleuren, gedurfde dierenprints, sexy uitsnijdingen en speelse details.
Deze zomer haalt onze swimwear collectie werkelijk alles uit de kast om jou te verleiden.
Duik je mee in onze nieuwe badmodecollectie?!

Ontsnap onder de zon met Banana Moon Swimwear

Banana moon nodigt je uit op een reis naar een afgeleigen exotisch eiland. Turkoois water en wit zand doen ons dromen van de volgende vakantie

Ontdek de collectie hier

Klaar voor een knallende zomer met Olbia

Gouden juwelen, afgeknipte jeansshortjes en kapsels met extra veel volume: de jaren negentig zijn helemaal terug! Bij PrimaDonna Swim Olbia krijgt de nineties-look een verrassende twist, met een print van gouden schakels op felblauwe badstof.

▸ C tot H-cup

Perfect-fit-tip: bij de slips en het badpak kan je zelf de beenhoogte aanpassen!

Bohemien Chic in een waaier van zomerkleuren

Hou je van een bohemien chic look maar met een twist? De twee nieuwste badmode series van Marie Jo Swim zijn dan helemaal jouw ding! 

JULIA
Details maken het verschil! Een badstofje in zomers turquoise met een fijne macramé look, parels met marble effect en goudkleurige stoppers en kwastjes… Perfect fit? Kies voor de voorgevormde bikini top - een toppasvorm met mousse cups en hartvormige snit, een vertrouwd Marie Jo-model. Toch liever extra cleavage of zonder bandjes? In de Julia - reeks is er naast een push-up bikinitop ook een bandeau-top met mousse cups beschikbaar!

CAMILA
Met Camila kies je voor een vrolijke, zomerse bikini. Deze swimwear heeft een nieuwe Marie Jo pasvorm in de aanbieding! Een voorgevormde triangelbikini met licht push-up effect. Een kleurrijke streepjes print in felle zomertinten die doorloopt op de cups, met een decoratieve ring aan de schouderbandjes. Ook bij deze bikini's zit het 'm in de details! 

Bold, bright & sunshine ready? Check!

CHECK IN
Gingham ruitjes zagen er nog nooit zo goed uit! De bikini top heeft een flatterende lage neklijn, de strategisch geplaatste naden op de cups zorgen voor extra steun en geven een jouw buste een mooie vorm.
De speelse slip met ruffles maakt deze 'Summer-loving' musthave helemaal af!

ZANZIBAR
Deze bikini top in een jadegroene animal print heeft een aanpasbaar middenvoor, jij kiest hoeveel decolleté je laat zien! 

Freya Swimwear is beschikbaar van D tot G - cup

Het wordt een tropische zomer met de swimwear van PrimaDonna, beloofd!

Check Vahine! Deze bikini geeft je een tropische look én heeft een sensuele balconnetsnit. De biesjes aan de bovencups lopen elegant door in de straps, die je recht of als halter kan dragen. Fronsjes aan de cups en speelse strik middenvoor maken je helemaal beachproof. Tropical Sun is een trendy limoentint met een felblauw motief.

Musthave basic swimwear: PrimaDonna Swim - Holiday

Coole swimwear in dé trendkleur van deze zomer: Electric Blue

Wild at heart

De bestseller ruffle top bikini van Beachlife in een trendy leopard print. Een dierenprintje mag deze zomer niet ontbreken in je garderobe! 

Een luxueuze beach look in tijdloos kaki

Nu binnen van PrimaDonna Swim: Chique swimwear met fijne glitterstreepjes die het zonlicht vangen. Marquesas in 'Paradise Green' is verkrijgbaar in beugelbikini, strapless mousse bikini met afneembaar sierlintje, een voorgevormde balconnet bikini en een chique corrigerend badpak met schouderbandjes die ook als halter kunnen gedragen worden. C tot H - cup

Een tijdloze chique swimwear look

Ontdek de eerste badmode-reeks van Marie Jo Swim: Valentina in een diepe donkerblauwe kleur met subtiele gouden glans. De bikini met ingewerkte beugel geeft je boezem de beste steun. Een extra stijlvol accent: de gouden ringen met het striklint door. Verkrijgbaar in bikini top hartvorm of balconnet-model met verschillende slips te combineren. Er is ook een elegant badpak dat strapless kan gedragen worden. NU binnen, online én in onze winkel

Meer artikels

De Nieuwste Badmode Voor Deze Zomer Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
De Nieuwste Badmode Voor Deze Zomer Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
De Nieuwste Badmode Voor Deze Zomer Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
De Nieuwste Badmode Voor Deze Zomer Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
De Nieuwste Badmode Voor Deze Zomer Ss22 - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie