Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting
Afbeelding

Big girls, you are beautiful

Het is een cliché zo hoog als een huis, maar “happy girls are the prettiest”. We kunnen alleen maar blij zijn dat er een verschuiving plaatsvindt en dat body positivity omgezet wordt naar body neutrality. Figuren als Jitske Vandeveire, Siska Schoeters, Sabine Peeters, ... zitten hier...
Lees meer

Het is een cliché zo hoog als een huis, maar “happy girls are the prettiest”. We kunnen alleen maar blij zijn dat er een verschuiving plaatsvindt en dat body positivity omgezet wordt naar body neutrality. Figuren als Jitske Vandeveire, Siska Schoeters, Sabine Peeters, ... zitten hier zeker voor een stuk tussen, maar de body neutrality trend is een wereldwijd fenomeen. Bij lingeriezaak Ohlala merken ze die verschuiving ook in de verkoop van hun grote bh-maten.

Veel veranderd qua bh-maat

“Vroeger kwamen jonge tienermeisjes hun eerste beha kopen en dat waren steevast A- of B-cups.”, aldus zaakvoerster Lot van Ohlala. “De laatste tien jaar merken wij een verschuiving op qua behamaten en hebben de eerste bh’s die wij verkopen aan jonge meisjes vaak al D- of zelfs E-cups. Er is dus zeker een verandering aan de gang bij de jongere generatie qua lichaamsvormen.”

Een uitgebreid beha-aanbod

Ohlala heeft een groot aanbod van behamerken en behamaten, gaande van A-cup tot de K-cup (voornamelijk lingeriemerk Elomi). We hebben een enorm groot assortiment beha’s in alle maten, van omtrek 70 t.e.m 105 (Europese maat). In bepaalde series gaan we zelfs tot 120 Europees/135 Frans. Het Duitse lingeriemerk Dacapo staat bekend om zijn bredere omtrekken, zachte stoffen en super pasvorm en doet het bij de grote maten zeer goed.

Bh-merken voor de grote boezem

Elke lichaamsvorm vindt bij de lingeriezaak zijn gading qua bh’s en slips. De lingeriewinkel heeft naast Dacapo nog enkele topmerken in huis die gretig inspelen op de grote bh-maten gaande van E-, F- tot zelfs J- en K-cups; denk maar aan PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Empreinte en Elomi.

Het grote verschil tussen PrimaDonna en Empreinte is dat een beha van Empreinte meestal volledig in kant of broderie is. Bovendien is dit behamerk gespecialiseerd in U-vormige beugels, waardoor de bh altijd heel mooi aansluit op het lichaam. PrimaDonna is dan weer gespecialiseerd in beha's met een blikdichte onderkant die een goede steun biedt. Een ander bh-merk dat bij dames met een grote boezem goed scoort is het Amerikaanse Elomi. Ons aanbod hierin gaat van H- tot M-cup.

Een stevige beha voor een grote bh-maat

Stevigheid is o zo belangrijk voor dames met grote borsten. Bij bh’s met een grote cup zijn de bandjes en het rugpand vaak breder, zodat deze minder in de huid snijden.

Het is altijd een beetje zoeken naar de perfecte beha, omdat dames met een grotere cup ook wel graag eens een fijner bandje hebben… Merken zoals Marie Jo, Andres Sarda, Chantelle en Lise Charmel geven meer aandacht aan de look van de bh, maar die modellen zitten natuurlijk iets minder stevig dan een merk met bredere bandjes.

Jouw behamaat meten is weten

Om een perfecte pasvorm te bekomen, is het belangrijk om eerst de juiste behamaat te bepalen. Maar liefst 7 op de 10 vrouwen (!) slaan deze stap over en dragen de verkeerde bh-maat. In onze gespecialiseerde lingeriewinkel staan onze verkoopsters met raad én meetlint voor je klaar. We nemen de tijd om samen met jou op professionele wijze je maten te nemen, zodat je voortaan de juiste maat zal kunnen dragen. Let wel op: je lichaam verandert voortdurend, laat je maat daarom regelmatig opmeten. Shop je liever in alle discretie thuis vanachter jouw computer? Ook dan kan je de juiste behamaat bepalen met onze Ohlala behameter.

Meer artikels

Big Girls You Are Beautiful - Artikel - Lingerie Ohlala

Ontdek Jouw Perfecte Strandlook

De wereld van badmode is constant in beweging. Elk seizoen brengt nieuwe trends, kleuren, en stijlen met zich mee. Of je nu houdt van eenvoudig en klassiek of juist van opvallend en trendy, er is altijd wel iets dat bij je past. Laten we een duik nemen in de nieuwste badmodetrends en ontdekken wat dit seizoen te bieden heeft.

lees meer
Big Girls You Are Beautiful - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Big Girls You Are Beautiful - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Big Girls You Are Beautiful - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Big Girls You Are Beautiful - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie