Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
Afbeelding

Altijd picture perfect in Marie Jo Swim

Op zoek naar swimwear op maat van je vakantie én de gelegenheid? Marie Jo vroeg de ultieme tips van drie topstylisten. Kies niet alleen een badpak of bikini die perfect past, maar ook eentje die je kunt stylen om zowel in de beachbar als onderweg on trend te zijn.  Zo kies jij deze zomer...
Lees meer

Op zoek naar swimwear op maat van je vakantie én de gelegenheid? Marie Jo vroeg de ultieme tips van drie topstylisten. Kies niet alleen een badpak of bikini die perfect past, maar ook eentje die je kunt stylen om zowel in de beachbar als onderweg on trend te zijn.  Zo kies jij deze zomer niet enkel de geknipte bikini of het gedroomde badpak uit voor jouw boezem, maar weet je ook hoe je jouw keuze kan stylen zodat je er op elke bestemming en elk moment van de dag picture perfect uitziet.  

Nu de zomer lonkt, dromen wij al weg van een zonovergoten vakantie. Ga jij voor een relaxvakantie op een strand, huur je een vakantiehuisje met vrienden in the middle of nowhere of kampeer je in je eigen achtertuin? Wat je bestemming deze zomer ook wordt, bij  Marie Jo Swim  vind je de badmode die je zelfvertrouwen een instant boost geeft. 

Ultieme stylingtips van experten

Drie getalenteerde modestylisten delen hun styling tips met de Marie Jo badmode.  

De Amsterdamse Isaa Geeratz houdt van speelse styles. Ze toont hoe je je outfit met Marie Jo Swim Fernanda in no time kunt omtoveren van kantoor- naar beachproof look, ideaal om nog wat van de zon te genieten na je drukke werkdag. 

Sue Giers, modeblogger en styliste uit Hamburg, inspireert dagelijks heel wat vrouwen met styling tips op haar online platform ‘SoSue’. Voor een comfy look combineert ze de flatterende streepjes in modetint roest en fris wit van Marie Jo Fernanda met een cosy knitwear cardigan.

De kledingrekken van de Belgische styliste Farah El Bastani zijn steevast gevuld met een heerlijke mengelmoes van kleuren en texturen. Ze weet als geen ander hoe je swimwear ook kunt dragen als daywear. Zo kom je niet alleen op het strand of aan het zwembad maar ook in de cocktailbar of tijdens een wandeling op een lokaal marktje insta-proof voor de dag. Farah toont hoe je de Marie Jo Swim Rosalie bikini als een subtiele blikvanger kunt combineren met rustige, neutrale tinten. Voor een statement beach look, kan je ook all the way te gaan met de vrolijke groene polkadot dress van Marie Jo Swim Rosalie. 

Sue draagt de Marie Jo Swim Rosalie bikinitop in combinatie met een stijlvolle highwaist broek in terracotta. Voeg daar je favoriete handtas aan toe en je statement look is klaar!   

Gek van streepjes en flashy kleuren? Marie Jo Swim Manuela straalt happy vibes uit met een wit-blauw streepjesmotief en felgele accenten. Styliste Farah toont hoe je met de cache-coeur look van het Marie Jo Swim Manuela badpak ook een zakelijke outfit kunt creëren.  

Sue Giers combineert het Marie Jo Swim Manuela badpak met haar jeans. Isaa mixt en matcht de bikini op het strand met de hippe blauwe crochet broek.  Openhangend hemd erover en je bent klaar om een drankje te halen aan de strandbar.

Meer fan van een animal print? Ontdek Marie Jo Swim Amanda! Deze swimwear ademt glamour. De mix van twee dierenprints en shiny pailletten geeft een heel modieuze, gedurfde twist aan de badmode. Isaa combineert de bikini met een outfit in fashionable aardetinten voor een stijlvolle avondlook!  

Sue gaat all the way voor glamour en combineert het Marie Jo Amanda badpak met een shiny zwart satijnen hemd. Ze voegt er nog een zonnebril in dezelfde tinten aan toe om haar look helemaal af te maken.

Laat je inspireren en geef je vakantie-outfit een fashion upgrade.  Mix en match je swimwear met de juiste accessoires, laat je inspireren door Ohlala, en voel je op elk moment stijlvol en zelfverzekerd. 

Meer artikels

Altijd Picture Perfect In Marie Jo Swim - Artikel - Lingerie Ohlala

Partyproof lingerie

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons klaarmaken voor de meest magische periode. De kerstboom wordt versierd, cadeautjes worden ingeslagen en natuurlijk willen we er zelf ook op ons best uitzien. Een nieuwe outfit is altijd een goed idee, maar vergeet niet om ook aandacht te besteden aan je lingerie. Want laten we eerlijk zijn, een outfit voelt pas echt compleet als je de juiste lingerie draagt.

De zoektocht naar partyproof lingerie kan soms ontmoedigend zijn. Je zoekt lingerie die comfortabel zit, maar tegelijk ook sexy en verleidelijk is...
Gelukkig hebben wij enkele tips en suggesties om je te helpen bij het vinden van de perfecte lingeriesetjes die passen bij jouw feestoutfit.
Zo kan jij jouw partyoutfit stylen met uitdagende lingerie die je boezem de beste steun én comfort geeft.

Met de feestcollectie van lingerie Ohlala ben je ready to party!

lees meer
Altijd Picture Perfect In Marie Jo Swim - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder -Zomer '24

Onlangs shootten we onze prachtige zomercollectie, een prachtige mix van alle topmerken als PrimaDonna Twist, Marie Jo, Passionata, Empreinte, Andres Sarda , Mey. In deze folder krijg je een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Samen met jou gaan we op zoek naar wat daarvan op jouw lijf geschreven is. Bij ons draait immers alles rond jou!

lees meer
Altijd Picture Perfect In Marie Jo Swim - Artikel - Lingerie Ohlala

Creëer jouw eigen cozy paradijs met onze nieuwe homewear!

In deze hectische tijden is het belangrijker dan ooit om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En wat is er nu beter dan dat te doen in comfortabele, stijlvolle homewear? Lords & Lilies, Gl-Amour, Banana Moon, Femilet, Twinset hebben hun nieuwste collecties geleverden ze zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de nieuwste trends en kleuren in homewear en hoe je jouw eigen gezellige paradijs kunt creëren.

lees meer
Altijd Picture Perfect In Marie Jo Swim - Artikel - Lingerie Ohlala

Let's get invisible

De zomer loert om de hoek en het warme weer komt ons (hopelijk) tegemoet, dat wil zeggen: tijd om onze garderobe aan te passen aan het seizoen.

lees meer
Altijd Picture Perfect In Marie Jo Swim - Artikel - Lingerie Ohlala

De Ohlala Folder

Ontdek de nieuwe collectie in onze digitale folder met handige productlinks.

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie