De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door het gebruik van deze website gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik ga akkoord
Lingerie Ohlala logo Lingerie Ohlala
Shop
Ohlala Plus op Libelle tv: mooie badmode voor dames na borstkanker

Ohlala Plus op Libelle tv: mooie badmode voor dames na borstkanker

Lees meer
X

Onze teamleden heten u welkom.

Lingeriezaak voor dames met een borstprothese
Ohlala Plus op Libelle tv: mooie badmode voor dames na borstkanker 9Ohlala Plus op Libelle tv: mooie badmode voor dames na borstkanker 9 Mooi en gelukkig met borstprothese of borstreconstructie 8Mooi en gelukkig met borstprothese of borstreconstructie 8
Recent toegevoegd

Blijf op de hoogte
schrijf je in
op onze nieuwsbrief

Shop online
in onze
uitgebreide webshop

Ohlala Plus: een volwaardige lingeriezaak voor dames met borstprothese

Met tien lingeriestylistes is Lingerie Ohlala een van de grootste lingeriespeciaalzaken in de Benelux. Bovenop de bestaande zaak is er nu een aparte, volwaardige lingeriezaak voor dames met een borstprothese.

Zaakvoersters Lot Decock en Bernadette Demasure: “We krijgen steeds vaker dames met een borstprothese over de vloer die op zoek zijn naar verfijnde, elegante lingerie of badmode. Zij worden meestal uitstekend begeleid op medisch vlak, maar vaak wordt weinig aandacht besteed aan het modieuze aspect. Dat op een moment dat vrouwen net weer nood hebben om zich meer vrouw te voelen, om weer aan zelfvertrouwen te winnen. De tijd dat protheselingerie en –badmode saai en ouderwets was, ligt echt achter ons.  Er is op vandaag een rijk aanbod van kleurrijke, verfijnde modelletjes die nauwelijks hoeven onder te doen voor de courante collecties. In de volledig aparte winkelruimte kunnen de dames in alle rust en discretie kiezen en passen uit ons grote aanbod. De winkel sluit qua sfeer helemaal aan bij de gewone winkel: wij bekijken de dames in kwestie immers niet als patiënt maar op-en-top als vrouw.”

Vernieuwend is ook dat dames voor het kiezen en passen van een geschikte borstprothese eveneens terechtkunnen bij Ohlala Plus. Daarvoor wordt samengewerkt met een erkende bandagiste. Greet Delvaux heeft jarenlang ervaring in begeleiding van dames die een borstoperatie ondergingen. Greet Delvaux: “Naast de winkelruimte is ook een aparte consultatieruimte voorzien, waar ik de tijd neem om de dames te adviseren bij de keuze van de juiste prothese”.

Ohlala Plus is bereikbaar via de gewone lingeriezaak of door aan te bellen aan de zijingang. Om rustig en discreet tewerk te kunnen gaan wordt bij voorkeur op afspraak gewerkt maar we maken ook alle tijd voor jou als je gewoon langs komt tijdens de openingsuren .

Onze teamleden heten u welkom.

Blijf op de hoogte
schrijf je in
op onze nieuwsbrief

Shop online
in onze
uitgebreide webshop