Gratis retourneren
Grootste voorraad van A tot J - Cup
Klantentevredenheid: 4,9/5 op meer dan 3000 reviews
Beste paskamerservice van België
Persoonlijke lingeriestyliste
5% spaarkorting
De laatste trends in lingerie- en badmode

De Ohlala Folder

Ontdek de nieuwe collectie in onze digitale folder met handige productlinks.

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Badmode Spring Summer 2023

Deze zomer bepaal jij zelf welke vormen je wil in de kijker zetten, we gaan voor een goed gevoel en een mega boost van je zelfvertrouwen – op én naast het strand.
Onze collectie badmode bestaat uit vrolijke kleuren, frisse prints, sterke kleuren en gedurfde stijlen met àltijd de beste pasvorm en maximum comfort.
We zorgen deze zomer voor extra veel zon, zelfs op minder mooie dagen.

So ready for summer!

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Summertime and the living is easy… Duik vol zelfvertrouwen de zomer in met Marie Jo Swim

Flashy kleuren schreeuwen zomer. De nieuwe badmodecollectie van Marie Jo Swim lonkt naar de Spaanse costa’s. Met ronkende namen als Sitges, Pamplona en Zaragoza brengt het Belgische swimwear label de warmte en kleuren van het zuiden op je huid. Een zeebriesje door je haren, je voeten in het water, de zon op je gezicht… Klaar om te shinen in een feelgood bikini of classy badpak?

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

Badmode pasvorm gids

Onze swimwear heeft een ruime variatie van stijlen zodat wij je kunnen helpen met de perfecte pasvorm, die op je lijf geschreven is. Wist je dat ons badmode assortiment dezelfde steun en comfort biedt als je favoriete lingerie? Ontdek welke jouw voorkeur heeft:

lees meer
De laatste trends in lingerie- en badmode

PrimaDonna Swim SS22 is klaar voor de zomer

De inspiratie voor de PrimaDonna Swim SS22-collectie vonden ze in de modebladen van de jaren 80 en 90. Felle kleuren en vrouwelijke powerlooks brengen je back to the future en kregen tegelijk een moderne make-over. Swimwear met een perfecte pasvorm voor vollere boezems. Zon, zee, zelfvertrouwen en sexiness!

lees meer

Wij maken gebruik van cookies

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer informatie