Lingerie Ohlala logo Lingerie Ohlala
Shop
We zijn er een weekje uit... Terug open op 20 augustus!

We zijn er een weekje uit... Terug open op 20 augustus!

Lees meer
X

Ontdek onze troeven

Scherpe prijzen voor topkwaliteit!

Wij kiezen uit gerenommeerde merken, maar staan ook open voor kwaliteit van kleinere designers die een unieke approach hebben. Voor ons geldt steeds kwaliteit, draagcomfort, degelijke materialen (geen allergische reacties, geen verkleuringen) en een product waarvan we weten dat we het ook zelf willen dragen.

Grootste voorraad. Snelle levering.

Lingerie Ohlala gaat er prat op de grootste voorraad beha's, lingerie en badmode in huis te hebben. Voor alle pasvormen, voor alle soorten lichamen, voor elke soort vrouw. Voor elke voorkeur hebben wij het geschikte setje!
Deze ruime keuze met uitstekende begeleiding zorgt ervoor dat u steeds vindt wat u zoekt.

Helpdesk met lingeriestyliste

Onze lingeriestylistes bulken van ervaring en staan - weliswaar niet opdringerig- steeds aan je zijde. Bij iedere keuze, twijfel of vraag kunt u deze ervaren dames om raad vragen.

 

Gratis verzending in België

Shoppen zonder meerkost? In onze webshop betaal je gewoon dezelfde prijs als in de winkel. Zonder toeslag voor transport.

Beste paskamerservice van België

Gekoelde ruimtes met zoveel privacy dat je je thuis voelt. Hier vergeet je je te generen. Onze stylistes geven je eerlijke feedback. Het zijn stuk voor stuk dames die uit ervaring weten wat voor jou het beste is en geen opdringerige verkoopsters.

De behaklas

Hoe neem ik de behamaat? Wat draag ik best met een grotere boezem? Kan ik een plakbeha wel vertrouwen? Een beha is een complex product en je moet inderdaad al specialist zijn om op een aantal van deze vragen een antwoord te hebben.

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door het gebruik van deze website gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik ga akkoord