Lingerie Ohlala logo Lingerie Ohlala
Ohlala plus in 60 seconden Shop
Ohlala Plus: een volwaardige lingeriezaak voor dames met borstprothese

Ohlala Plus: een volwaardige lingeriezaak voor dames met borstprothese

Met tien lingeriestylistes is Lingerie Ohlala een van de grootste lingeriespeciaalzaken in de Benelux. Bovenop de bestaande zaak is er nu een aparte, volwaardige lingeriezaak voor dames met een borstprothese.

Lees meer
X

Ohlala plusOver Ohlala Plus

Lingerie Ohlala is met tien lingeriestylistes een van de grootste lingeriezaken van de Benelux.  Ohlala Plus maakt er deel van uit en is gespecialiseerd in modieuze lingerie en badmode voor dames met een borstprothese en dames na borstreconstructie.

Je kan er ook terecht voor een afspraak met een erkende bandagiste voor aankoop van een borstprothese.  Dit alles in de warme sfeer van Ohlala Plus, de speciaal ingerichte bovenverdieping van Lingerie Ohlala.

Ohlala Plus: meer advies, meer keuze, meer sfeer…

Meer advies

Omdat je niet alleen recht hebt op de beste professionele ondersteuning voor de aankoop van je borstprothese, maar evenzeer voor keuze van je lingerie of badmode.

Afbeelding Meer advies

Meer keuze

Omdat we vinden dat je als vrouw met borstprothese niet hoeft in te boeten aan keuze bij aankoop van modieuze lingerie of badmode.

Afbeelding Meer keuze

Meer sfeer

Waarom mag je lingeriewinkel niet even warm en gezellig zijn als die waar je vroeger terechtkon? Neem met deze 'virtuele toer' een kijkje in de aparte winkel van Ohlala Plus, op de bovenverdieping van Lingerie Ohlala. Het is echt een winkel helemaal voor jezelf, waar we alle tijd nemen om je te helpen. Er is ook een aparte ruimte voor afspraak met onze erkende bandagiste.