Lingerie Ohlala logo Lingerie Ohlala
Shop
Ohlala Plus op Libelle tv: mooie badmode voor dames na borstkanker

Ohlala Plus op Libelle tv: mooie badmode voor dames na borstkanker

Lees meer
X

Ohlala plusOver Ohlala Plus

Lingerie Ohlala is met tien lingeriestylistes een van de grootste lingeriezaken van de Benelux.  Ohlala Plus maakt er deel van uit en is gespecialiseerd in modieuze lingerie en badmode voor dames met een borstprothese en dames na borstreconstructie.

Je kan er ook terecht voor een afspraak met een erkende bandagiste voor aankoop van een borstprothese.  Dit alles in de warme sfeer van Ohlala Plus, de speciaal ingerichte bovenverdieping van Lingerie Ohlala.

Ohlala Plus: meer advies, meer keuze, meer sfeer…

Ohlala Plus in 60 seconden

KLIK HIER voor een filmpje waarin je in 60 seconden tijd kennis maakt met Ohlala Plus...

Persoonlijk advies over damesondergoed voor vrouwen met een borstprothese

Meer advies

Bernadette en haar ervaren lingeriestylistes sparen geen tijd en moeite om je te adviseren bij de keuze van de juiste lingerie of badmode. Greet Delvaux, onze erkende bandagiste, garandeert de best mogelijke professionele ondersteuning bij de aankoop van een borstprothese.

Borstprothese aankopen met professioneel advies

Meer keuze

Omdat we vinden dat je als vrouw met borstprothese niet hoeft in te boeten aan keuze bij aankoop van modieuze lingerie of badmode.

Uitgebreid aanbod lingerie voor dames met een borstprothese

Meer sfeer

Waarom mag jouw lingeriewinkel niet even warm en gezellig zijn als die waar je vroeger terechtkon? Neem met deze 'virtuele toer' een kijkje in de aparte winkel van Ohlala Plus, op de bovenverdieping van Lingerie Ohlala. Het is echt een winkel helemaal voor jezelf, waar we alle tijd nemen om je te helpen. Er is ook een aparte ruimte voor afspraak met onze erkende bandagiste.

De website van Lingerie Ohlala maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door het gebruik van deze website gaat u hier impliciet mee akkoord.

Ik ga akkoord