Welkom op onze nieuwe website! Shop
Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Een bezoek aan Lingerie Ohlala begint vaak hier, op onze website. Omdat we willen dat je hier ook al de sfeer proeft én makkelijk de collecties zou terugvinden hebben we die helemaal vernieuwd. Ook ten behoeve van onze klanten van de Ohlala webshop: alles is overzichtelijker, met meer merken die online kunnen gekocht worden. Laat ons gerust weten wat je ervan vindt. We zijn er benieuwd naar.

Lees meer
X

Ohlala!

De wow in elke vrouw.

Lingerie Ohlala: No bra, no way!

Lingerie Ohlala

De 'wow' in elke vrouw

Vertrouw op ons team van tien lingeriestylistes en maak je keuze - online of in de winkel - uit ons aanbod van topmerken, waarvan we steeds de volledige collectie volgen. Samen ontdekken we ook de 'wow' in jou!

Over ons

Lingerie Ohlala is in Vlaanderen de absolute referentie op vlak van lingerie en badmode. Keuze en pasvorm zijn de twee troeven waarin we ons onderscheiden: samen gaan we op zoek naar de wow in jou…

Afbeelding Over ons

Meer lezen?

Merken

Bij Ohlala vind je tientallen merken: daarvan volgen wij meestal de volledige collecties. Klik op de foto voor een (onvolledig) overzicht. In onze online shop heb je de keuze uit het volledige aanbod van enkele topmerken. 

Afbeelding Merken

Meer lezen?